Anders Lund Madsens gyldne weekend : Får over 130.000 skatteyderkroner for ét programsat arrangement

Del artiklen her:

I disse dage løber det såkaldte Naturtopmøde af stablen, hvilket endnu engang bliver en ganske indbringende affærer for den tidligere DR-vært, Anders Lund Madsen.

Anders Lund Madsen Naturmødet

– Rollespillere, kitesurfere og lystfiskere. Mountainbikere, børnehaver og naturister. Deres legeplads er den samme – naturen. Kom og vær med i et utal af særprægede og fantastiske oplevelser under åben himmel.

På blandt andet denne måde markedsfører Naturmødet sig selv på sin hjemmeside, hvor man fra arrangørernes side samtidig slår fast, at hovedformålet denne uge er at markedsfører udelivet. Det sker i Hirtshals, som er en del af Hjørring Kommune – hvorfor den nordjyske kommune også meget naturligt er hovedarrangøren. Det af en tredages festival, der omtaler sig selv som en miniudgave af Folkemødet på Bornholm.

Læs også : Højtråbende borgmester til advokat: Du fatter ikke en skid

På samme måde som man ved Folkemødet gør brug af tv-kendisser for at tiltrække opmærksomhed, har man også i forbindelse med Naturmødet åbnet for kommunekassen, for at få besøg af berømtheder i det nordjyske.

Forhold der fremgår af aktindsigter, som Journalista.dk har opnået hos Hjørring Kommune.

Aftale indgået mellem Hjørring Kommune og Anders Lund Madsen om Naturmødet 2018

 

Anders Lund Madsen fast højlønnet deltager ved Naturmødet

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, har kommunen igen i år hyret Anders Lund Madsen til at optræde på Naturmødet som en kombination mellem ordstyrer og entertainer. Det var eksempelvis også tilfældet i 2017, hvor den tidligere DR-studievært lagde vejen forbi Hjørring Kommunes helt store kulturelle slagnummer.

Læs også : Skandaleramt borgmester forgylder embedsmænd : Giver millionærer ekstra millioner i bonusser

I 2017 tjente Anders Lund Madsen 130.325 kroner på at optræde under Naturmødet, men det er ikke tilstrækkeligt i år. Således fremgår det af aftalen indgået mellem Hjørring Kommune og Anders Lund Madsens bookingbureau, at 2018-prisen løber op i 138.712,50 kroner, hvoraf udgiften til journalistens bookingbureau står i 8.562 kroner.

Læs også : Kommune nyansætter og forfremmer medarbejdere med kæmpe lønforhøjelse uden jobopslag – for ikke at skulle fyre andre embedsmænd

Hvad skatteyderne får for det beløb, synes dog umiddelbart at være ganske overskueligt. For aktuelt står Anders Lund Madsen kun opført til at skulle lede en af de begivenheder, som er under Naturmødet. Det i form af arrangementet ”Anders og naturdilemmaet”, hvor han skal lede en diskussion mellem en landmand, en biolog og en agronom.

Det løber af stablen i morgen lørdag mellem klokken 14 og 15.

Fra Naturmødets side er man ikke vendt tilbage på Journalista.dks henvendelser om, hvorfor man gør brug af meget dyre moderatorer. Man har alene oplyst, at man vil vende tilbage på et senere tidspunkt. 

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*