Kommune efter at have betalt Anders Lund Madsen 138.000 kroner for ét programsat arrangement : Spørg Anders hvad vi fik for pengene

Del artiklen her:

Naturmødet er Hjørring Kommunes miniudgave af Folkemødet. Ligesom på Bornholm har man fra nordjydernes side fundet det nødvendigt at bruge store beløb på at hyre kendisser ind, for at skabe opmærksomhed om arrangementet.

Anders Lund Madsen Naturmødet

– Naturmødet er et årligt nationalt folkemøde om og i naturen. Gennem tre dage omdannes den nordjyske by Hirtshals til epicenter for dansk naturdebat og naturoplevelser.

På blandt andet denne måde markedsfører Naturmødet i Hirtshals sig selv på sin hjemmeside, hvor det samtidig slås fast at sammenkomsten, der i 2018 fandt sted mellem den 24. og 26. maj, havde fokus på at kombinere debatter med naturoplevelser. Men som det er fremgået af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hjørring Kommune, der arrangerer Naturmødet, er det langt fra en billig oplevelse for skatteyderne. Således betalte skatteyderne i Hjørring Kommune i både 2016 og 2017 875.000 kroner, hvortil også kom markante tilskud fra Region Nordjylland.

Læs også : Årets nordjyske forbrugsfest starter i dag : Skandaleramt borgmester i spidsen for milliondyr miniudgave af Folkemødet

Det gjorde at der var luft i budgettet til, at der blandt andet kunne ske brug af Anders Lund Madsen, hvilket stod skatteyderne i 138.000 kroner. Ifølge det offentliggjorte program på Naturmødets hjemmeside, skete det for lede arrangementet ”Anders og dilemmaet”, hvilket løb af stablen lørdag den 26. maj mellem klokken 14 og 15.

Aftale indgået mellem Hjørring Kommune og Anders Lund Madsen om Naturmødet 2018

 

Anders Lund Madsen håndplukket af embedsmænd

En aflønning der på trods af forberedelse og rejsetid frem og tilbage mellem København og Nordjylland, må anses for at være særdeles iøjnefaldende. Specielt fordi prisen for lignende opgaver under Naturmødets storebror Folkemødet, normalt maksimalt kan løbe op i 30.000 kroner.

Læs også : Anders Lund Madsen forgyldt af erklæret fattig kommune : Scorede 130.000 kroner for få timers arbejde

Men ifølge Naturmødets sekretariat, synes det dog at være begrænset, hvor stort et overblik, man har over Anders Lund Madsens arbejdsindsats. I stedet henviser man i en email til Anders Lund Madsen :

– Vi betaler vores moderatorer for at levere en ydelse, som udover ansvar for adskillige debatter i løbet af Naturmødets tre dage omfatter et stort forberedende arbejde i løbet af året. Hvis du ønsker flere detaljer om omfanget af moderatorernes indsats må du henvende dig direkte til dem.

Læs også : Anders Lund Madsens gyldne weekend : Får over 130.000 skatteyderkroner for ét programsat arrangement

I en anden email slår man fra Naturmødets sekretariat samtidig fast, at man på trods af de store udbetalinger til blandt andet Anders Lund Madsen, ikke foretager en egentlig gennemgang af alternativer og indhenter tilbud fra dem på, hvad de vil tage for at løse opgaverne under det i høj grad skatteyderfinansierede arrangement.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*