Anders Lund Madsen kræver at kunstnere skal klare sig selv – scorer selv 100.000 skatteyderkroner for én weekends arbejde bag en computerskærm

Del artiklen her:

Mens coronakrisen raser har Anders Lund Madsen fundet en vej at sikre sig store offentlige udbetalinger på, selv når det foregår fra privaten.

juristkontoret

Bølgerne gik højt under og efter torsdagens Debatten på DR2, hvor der var deltagelse af den tidligere tv-vært Anders Lund Madsen, der aktuelt blandt andet gør sig indenfor reality-verdenen, og De Radikales kulturordfører, Zenia Stampe. Det i forbindelse med, at Anders Lund Madsen slog til lyd for, at coronakrisen var det bedste der var sket for de danske kunstnere, siden afslutningen af 2. verdenskrig.

Det ud fra en betragtning om, at de nu for alvor er nødt til at tænke alternativt og fokusere på selve kunsten, hvilket nemt kan være svært, når man løbende modtager store offentlige tilskud. Derfor mente Anders Lund Madsen i modsætning til Zenia Stampe heller ikke, at der nødvendigvis var behov for, at kunstnere skulle tilføres yderligere midler end dem, som staten i forvejen bevilger.

Læs også : Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

Men mens Anders Lund Madsen kræver at kunstnere i stigende grad skal klare sig på markedsvilkår, har han selv har været dygtig til at få markant betaling fra de offentlige kasser. Selv under coronakrisen, hvor langt størstedelen af store arrangementer ellers er blevet lukket ned.

 

Nægter at tale om sin store check fra Naturmødet

Således var Anders Lund Madsen også dette forår blandt de såkaldte moderatorer, da der blev budt indenfor til en online udgave af Naturmødet. En årlig forlænget weekend med fokus på naturen, som bliver afholdt i Hirtshals – og hvor Hjørring Kommune sammen med Region Midtjylland er de store sponsorer.

Læs også : Anders Lund Madsens fede weekend : Scorer 100.000 skattekroner på at sidde bag sin computer

En opgave Anders Lund Madsen de seneste år har taget sig godt betalt for, hvilket også var tilfældet ved Naturmødets 2020-udgave. For på trods af at han ikke behøvede at flytte sig fra hjemmecomputeren i privaten, kunne han alligevel efterfølgende sende en regning på 100.000 kroner. Hvilket dog trods alt må anses for en væsentlig nedgang i forhold til tidligere år, da Anders Lund Madsen før har fået op til 138.000 kroner for at tilbringe en forlænget weekend i Hirtshals.

Læs også : Lukker plejehjem og hæver skatten : Hyrer alligevel kendisjournalister for 440.000 kroner til onlinemøder denne weekend

En aflønning Anders Lund Madsen tidligere har nægtet at forklare nærmere overfor Journalista.dk, hvilket han forklarede med ordvalget : ”Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund”.

 

Læs også : Mens Anders Lund Madsen scorede 138.000 kroner for få programsatte arrangementer under Naturmødet : Peter Qvortrup Geisling arbejdede gratis

Læs også : Voldsom lønnedgang : Anders Lund Madsen må nøjes med 100.000 skatteyderkroner for forlænget weekend

Læs også : Anders Lund Madsen forgyldt af erklæret fattig kommune : Scorede 130.000 kroner for få timers arbejde

Læs også : Anders Lund Madsens gyldne weekend : Får over 130.000 skatteyderkroner for ét programsat arrangement

Læs også : Kommune efter at have betalt Anders Lund Madsen 138.000 kroner for ét programsat arrangement : Spørg Anders hvad vi fik for pengene

Læs også : Regionsrådsmedlem om aflønning af Anders Lund Madsen under Naturmødet : Griskhed

Læs også : Podcast #5 : Naturmødet – og Anders Lund Madsens 138.000 kroner for ét programsat arrangement

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Det er simpelthen ufatteligt – nå nej – faktisk kan man jo ikke regne med andet.
    At pengene fosser ud af statskassen til ligegyldige medier og individer er jo ‘De facto’ (også) i disse tider. Madsen, der tjener kassen (pun intended) – kender systemet og arbejder fortrinligt som professionel blodsuger med snablen langt nede i statskassen. Men nu er det jo ikke kun deres skyld. De udnytter jo bare de muligheder der åbner sig til fulde og gør det gladeligt..
    Idioterne der udbetaler er tusindfold værre.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*