Anders Lund Madsens fede weekend : Scorer 100.000 skattekroner på at sidde bag sin computer

Del artiklen her:

Selv om årets udgave af Naturmødet i Hirtshals kun bliver gennemført i en onlineudgave, medfører den alligevel en stor check fra skatteyderne til reality-stjernen og den tidligere tv- og radiovært Anders Lund Madsen.

juristkontoret

Coronavirussen har som bekendt gjort sig indtog i Danmark, hvilket har medført aflysninger af alle de store festivaler og arrangementer, der kendetegner foråret og sommeren. En af de markante aflysninger har været Folkemødet på Bornholm, som ikke bliver gennemført grundet smittefarer.

Det samme er også tilfældet for den nordjyske udgave af Folkemødet, Naturmødet, der skulle have været afholdt i sin traditionelle udgave denne weekend. Men i modsætning til Folkemødet, der er aflyst i sin helhed, gennemføres Naturmødet i en onlineversion. Den manglende mulighed for at gennemføre en fysisk udgave af Naturmødet betyder dog ikke betyder, at man fra arrangørernes side af den grund har valgt at skære ned på de såkaldte moderatorer, der var hyret ind til at optræde i Hirtshals.

Læs også : Voldsom lønnedgang : Anders Lund Madsen må nøjes med 100.000 skatteyderkroner for forlænget weekend

Tvært i mod fremgår det af aktindsigter Journalista.dk har fået adgang til, at der stadig er fuld afregning den kommende weekend til moderatorerne, selv om de kun kommer til at udføre deres opgaver bag computeren fra hjemmeadressen.

Aftale indgået mellem Naturmødet og Anders Lund Madsen om 2019-opgaver videreført til også at gælde 2020

 

Fast stor aftale med økonomisk hårdt ramt kommune

Det drejer sig blandt andet om Anders Lund Madsen, der tidligere har stået i spidsen for en række DR-programmer, ligesom han også har arbejdet for den nu nedlagte Radio 24syv og deltaget i reality-programmer. Mens der er blevet længere mellem opgaverne på de statslige og statsfinansierede medier, har Anders Lund Madsen omvendt de seneste år fast sikret sig store aftaler ved Naturmødet.

Læs også : Mens Anders Lund Madsen scorede 138.000 kroner for få programsatte arrangementer under Naturmødet : Peter Qvortrup Geisling arbejdede gratis

Således fremgår det af de udleverede bilag fra Hjørring Kommune, at Anders Lund Madsen sidste år fik forlænget den aftale, der gjaldt for 2019-udgaven af Naturmødet. Hvilket vil sige, at han efter weekendens Naturmøde, i alt kan trække sig tilbage med 102.100 kroner, for først og fremmest at have modereret 8 debatter.

Læs også : Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

Selv om de tager deres udgangspunkt i dækning via Naturmødets hjemmeside, forventer arrangørerne alligevel, at et meget stort antal nordjyder og andre med interesse for naturen, vil følge med i det virtuelle topmødes debatter og indlæg.

Del artiklen her:
2 Comments

  1. Personligt,mener jeg at det er på tide, at kommuner der støvsuger borgernes penge ned i et ligegyldigt sort hul, skal betale disse totalt ligegyldige individer ud af egen lomme. – Så kan det være at piben fik en helt anden lyd!

  2. efter min mening handler det ikke om evner men om “kendis faktor”
    Jeg har også oplevet Anders i sin tid på Radio24syv ( bedste radio ever) FUCK fingeren herfra de idioter der har lukket stationen .
    tilbage …..
    En timers underholdnig med opkald til folk og snak om deres top historie Anders har læst i et eller andet lokal avis …..sarkasme og humør på en god plan

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*