Mens Anders Lund Madsen scorede 138.000 kroner for få programsatte arrangementer under Naturmødet : Peter Qvortrup Geisling arbejdede gratis

Collage af pressefotos
Del artiklen her:

Hos Hjørring Kommune er de særdeles rundhåndede, når de ellers ifølge eget udsagn økonomisk pressede nordjyder afholder det såkaldte Naturmøde. Men det er dog ikke alle de optrædende, der bliver aflønnet.

Anders Lund Madsen Peter Qvortrup Geisling Ask Rostrup Jan Falkentoft

138.000 kroner.

Så meget kostede det skatteyderne i Hjørring Kommune, at Anders Lund Madsen i maj lagde vejen forbi, for at optræde i forbindelse med Naturmødet. En årlig tilbagevendende miniudgave af Folkemødet, som afholdes i Hirtshals, hvor fokus er på naturoplevelser. Men hvor meget Anders Lund Madsen reelt arbejdede for beløbet, synes dog at være et meget åbent spørgsmål. For forespurgt hvad nordjyderne fik for deres 138.000 skattekroner, lød svaret fra Naturmødets sekretariat, at det var nødvendigt at spørge Anders Lund Madsen selv. Et spørgsmål den mangeårige DR-vært dog ikke havde den store lyst til at svare på, da det ifølge ham var et udtryk for misundelse, overhovedet at stille den slags spørgsmål.

Læs også : Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

Anders Lund Madsen var dog langt fra den eneste DR-profil, som optrådte under Naturmødet. Blandt dem der også havde fundet vej til Hirtshals, var DR-lægen Peter Qvortrup Geisling. Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk, var der afgørende forskel på, hvordan værterne behandlede de to mediefolk.

Udtalelse om manglende aflønning af Peter Qvortrup Geisling under Naturmødet 2018

 

Ask Rostrup hævede over 30.000 kroner for ét moderatorjob

For som det fremgår af aktindsigter fremsendt af Naturmødet til Journalista.dk, har mødet arrangeret og i meget høj grad finansieret af Hjørring Kommune, udviklet sig til en ren pengemaskine for ikke kun Anders Lund Madsen, men også en række andre nuværende og tidligere DR-medarbejdere.

Læs også : Anders Lund Madsens gyldne weekend : Får over 130.000 skatteyderkroner for ét programsat arrangement

Det drejer sig eksempelvis om P1-værten Jan Falkentoft, der fik 35.000 kroner for det, som i den fremsendte faktura til Hjørring Kommune omtales som ”moderatorarbejde”. Et beløb der også gik igen for Ask Rostrup, da han lagde vejen forbi Hirtshals, for her at moderere en debat mellem hovedsageligt lokale aktører.

Læs også : Regionsrådsmedlem om aflønning af Anders Lund Madsen under Naturmødet : Griskhed

Aflønninger der står skarpt i kontrast til, hvad en anden DR-profil fik med sig hjem fra Naturmødet. For Peter Qvortrup Geisling fik ifølge Naturmødet ingen betaling for at møde op og holde sit foredrag, ligesom han også selv afholdt alle udgifter i forbindelse med sin tur til det nordjyske.

Faktura fra Anders Lund Madsen til Hjørring Kommune i forbindelse med Naturmødet 2018
Fakturaer fra Ask Rostrup og Jan Falkentoft til Hjørring Kommune

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*