Voldsom lønnedgang : Anders Lund Madsen må nøjes med 100.000 skatteyderkroner for forlænget weekend

Del artiklen her:

Anders Lund Madsens popularitet er åbenbart ikke, hvad den har været. I hvert fald ikke når man ser på den løncheck, han kan hæve i forbindelse med det kommende Naturmøde i Hirtshals.

Naturmødet Anders Lund Madsen

– Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund.

Sådan lød svaret fra Anders Lund Madsen, da han sidste år kommenterede på Journalista.dks afsløringer om en ganske fornuftig indtjening under det såkaldte Naturmøde. En årligt tilbagevendende begivenhed i det nordjyske, som kan beskrives som en miniudgave af Folkemødet. Eksempelvis ved at der er opstillet en række telte, hvor der er forskellige debatter.

På samme måde som ved Folkemødet, har man også fra Naturmødets side fundet det nødvendigt at hyre en række helt eller delvist kendte journalister, som eksempelvis fungerer som såkaldte moderatorer. Det vil sige at det er dem, der styrer debatterne – og stiller spørgsmålene til paneldeltagerne.

Læs også : Mens Anders Lund Madsen scorede 138.000 kroner for få programsatte arrangementer under Naturmødet : Peter Qvortrup Geisling arbejdede gratis

Blandt de faste moderatorer på Naturmødet er Anders Lund Madsen, der de seneste år har sikret sig ganske iøjnefaldende indtægter i forbindelse med det hovedsageligt kommunalt finansierede arrangement.

Hjørring Kommunes opgørelse over aftale indgået med Anders Lund Madsen i forbindelse med Naturmødet 2019

 

Falder 31.900 kroner i løn for samme arbejde – på ét år

Således viste aktindsigter i forbindelse med sidste års Naturmøde, at Anders Lund Madsen tjente 134.000 kroner. Det for at optræde ved nogle få arrangementer, som kun i meget begrænset omfang fremgik af Naturmødets program.

Læs også : Vred Anders Lund Madsen efter afsløring af aflønning på 130.000 kroner for ét programsat arrangement : Du er dum – og tilføjer i modsætning til mig kun verden smålighed og misund

Årets Naturmøde finder sted i dagene mellem den 23. og 25. maj, hvor Anders Lund Madsen igen vil være på pletten. Men det til en noget anden pris, end hvad den tidligere DR-vært tidligere har været i stand til at tjene hjem på den forlængede weekend. Således fremgår det af nye aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Hjørring Kommune, at journalisten har måttet give det der omtales som mængderabatter på 20 procent, når han skal stå for at moderere 8 arrangementer under 2019-udgaven af Naturmødet. Det gør at han må tage til takke med 76.800 kroner for arrangementerne, der ligger placeret hen over torsdag, fredag og lørdag i slutningen af maj.

Læs også : Regionsrådsmedlem om aflønning af Anders Lund Madsen under Naturmødet : Griskhed

Hertil kommer så betaling for 23 timers forberedelse til og efterfølgende evaluering af Naturmødet 2019, hvilket sker til en timepris på 1.100 kroner. Det gør at Anders Lund Madsen i alt kan se frem til en indtjening på 102.100 kroner, eller hvad der svarer til en lønnedgang på 31.900 kroner i forhold til, hvad han tjente på Naturmødet i 2018.

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*