Regionsrådsmedlem om 100.000 kroner til Anders Lund Madsen for at optræde under Naturmødet : Ikke morsomt for skatteyderne – og der er også problemer med kvaliteten

Erik Høgh-Sørensen (DF), medlem af regionsrådet i Region Nordjylland
Del artiklen her:

Anders Lund Madsen kan sætte et 6-sifret beløb ind på bankkontoen, når han agerer moderator på det forestående Naturmøde i Hirtshals. Spørger man et medlem af regionsrådet i Region Nordjylland, er det skudt langt over målet.

Naturmødet Anders Lund Madsen Erik Høgh-Sørensen

Senere på måneden åbner det såkaldte Naturtopmøde i Hirtshals, som på mange måder kan anses for at være en minikopi af Folkemødet på Bornholm. For i Hirtshals vil der være opstillet en lang række telte med forskellige debatter, ligesom der også fra en hovedscene vil ske ledelse af slagets gang.

Læs også : Fyrer 350 medarbejdere – og brænder kvart million af på Folkemødet

Naturtopmødet har samtidig det til fælles med Folkemødet, at det gør brug af en række kendis-journalister til at være moderatorer på debatterne. Det vil sige at være dem, der stiller spørgsmålene til debattørerne.

Blandt dem der tropper op i Hirtshals i dagene mellem den 23. og 25. maj er Anders Lund Madsen, som får 102.100 kroner for ulejligheden.

Læs også : Fire år efter at være stoppet i jobbet : Regionsrådsmedlem fik stadig udbetalt tabt arbejdsfortjeneste

Blandt de største donorer til Naturmødet er Region Nordjylland og spørger man Erik Høgh-Sørensen, medlem af regionsrådet i Region Nordjylland for Dansk Folkeparti, er det skudt langt over målet, når Anders Lund Madsen modtager en betaling i den størrelsesorden.

Det fortæller Erik Høgh-Sørensen i interviewet her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*