Hans Engell spiste goumetmiddag med fødevareminister Rasmus Prehn på skatteydernes regning – og har tidligere optrådt gratis for socialdemokraterne

Del artiklen her:

Det er langt fra første gang, at den politiske kommentator kommer meget tæt på de socialdemokratiske ministre.

Undskyld.

Sådan lød den korte udgave af det svar, som BTs debatredaktør, Sanne Fahnøe, rykkede ud med overfor forskellige medier, da det tidligere på året kom frem, at hun havde deltaget i en dyr middag med fødevareminister Rasmus Prehn. Ikke kun fordi det var skatteyderne der betalte for middagen på en italiensk restaurant, men i lige så høj grad, fordi Sanne Fahnøe vurderede, at hun var kommet lidt for tæt på de politiske beslutningstagere, som hun via sit arbejde på formiddagsavisen, er sat i verden for at forholde sig særdeles kritisk overfor.

Læs også : TV2-stjerne fik VIP-behandling på skatteydernes regning – under lukseriøs Mette Frederiksen-rejse

Men nu kan Journalista.dk på baggrund af aktindsigter opnået hos Udenrigsministeriet afslører, at Sanne Fahnøe langt fra er den eneste fremtrædende journalist og politiske kommentator, som Rasmus Prehn har beværtet på den kendte københavnerresturant Lalala.

En gourmetrestaurant med fokus på italienske retter, som holder til i det indre København.

Regning for middag mellem Rasmus Prehn og Hans Engell

 

Optrådte gratis for Mette Frederiksens kommunikationsfolk – andre må til lommerne

Det drejer sig om Ekstra Bladets og TV2s kommentator, Hans Engell. Således fremgår det af de udleverede aktindsigter, at han den 24. september 2020 satte sig til bords med Rasmus Prehn, der på daværende tidspunkt havde rang af udviklingsminister.

Læs også : Miljøministerens socialdemokratiske mand behandler sager om hendes og regeringens prestigeprojekt – og han anser sig ikke for inhabil

Det for at spise en 4 retters menu, hvortil blev serveret forskellige Rhóne-vine – hvilket blev afsluttet med to kopper kaffe. Derved endte den samlede regning på 1.602 kroner, hvilket blev sendt videre til skatteyderne.

Læs også : Hans Engell optræder gratis for Mette Frederiksens spinhær – andre skal betale 20.000 kroner

For Hans Engell, der under sin politiske karriere blandt andet var justitsminister for De Konservative, er det langt fra første gang, at han plejer meget nær og iøjnefaldende omgang med den socialdemokratiske top. Således har han tidligere optrådt ved et seminar for Mette Frederiksens kommunikationsmedarbejdere, hvilket han endda gjorde gratis på trods af, at han normalt opkræver 20.000 kroner for denne type af optræden.

Del artiklen her:
2 Comments

  1. De politiske staldbrødre, Prehn og Engell, elsker brød og skuespil og heldigvis for dem, så deles denne interesse af det gigantisk store flertal af vælgerne.

  2. Viser bare, hvor sammenspist det hele er. Når sosserne sætter sig på pengekassen, er der ingen grænser for gavmildheden til blodsbrødrene

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*