Miljøministerens socialdemokratiske mand behandler sager om hendes og regeringens prestigeprojekt – og han anser sig ikke for inhabil

Miljøministeriets pressefoto af Lea Wermelin (S)
Del artiklen her:

Den manglende vurdering af inhabiliteten kommer på trods af, at forhandlingerne mellem den socialdemokratiske minister og et fremtrædende bestyrelsesmedlem hos modparten, kan foregå over køkkenbordet i privaten.

En af de klassiske tommelfingerregler indenfor den offentlige forvaltning er, at man ikke må deltage i beslutninger, hvor der er familiemæssige forbindelser.

Men som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i dag kan afdække, holder det ikke miljøminister Lea Wermelin og hendes ægtefælle tilbage.

De deltager nemlig begge to – på hver sin side af bordet – i forhandlinger omkring et af regeringens absolut største prestigeprojekter.

Del artiklen her:
2 Comments

  1. NEPOTISME er en god ting med sosserne siddende på pengekassen. Længe siden vi har set en undersøgelse, der siger, danskerne er glade for at betale skat.

    “Nepotisme (af latin: nepos, nevø) er en form for korruption, hvor man begunstiger ens familie eller venner f.eks. ved udnævnelse til tillidsposter eller ved indgåelse af kontrakter.”

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*