Mangemillionær hvis hun fyres : Barbara Bertelsen kan se frem til næsten uhørt gyldent håndtryk

Justitsministeriets pressefoto af Barbara Bertelsen
Del artiklen her:

Oven på offentliggørelsen af Minkkommissionens konklusioner, er det store spørgsmål om karrieren i Statsministeriet er slut for departementschefen Barbara Bertelsen. Hvis det sker, bliver det en bekostelig affærer for skatteyderne.

Ifølge den netop offentliggjorte rapport fra Minkkommissionen, bør der indledes en tjenestesag mod Barbara Bertelsen – med henblik på at hun afskediges.

Men som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, har afdækket, vil det medfører en stor regning til skatteyderne.

For Barbara Bertelsen kan nemlig se frem til et gyldent håndtryk i en størrelsesorden, som nærmest er uhørt indenfor det offentlige – uanset at en fyring må anses for at være selvforskyldt.

Del artiklen her:
3 Comments

 1. hvordan f….. kan nogen forhandle sig til disse helt vanvittige “erstatninger”, hvis de ikke passer deres, i forvejen, meget højtlønnede jobs??? Vi “alm.” mennesker er da fuldstændig til grin, forndet erm jo o, der skal betale!

 2. @ Elwin. DEt er fagforeningen DJØF, der gennem mange år har specialiseret i at beskytte deres medlemmer 100% uanset hvad de har begået eller været involveret i.
  Hvis en Djøfer skulle blive fyret, mister vedkommende hverken anciennitet, løn eller pension.
  Djøferen får derimod en kæmpe bonus, holder ferie i 2-3 måneder og kommer derefter tilbage til en ny stilling i det offentlige, på en ny åremålskontrakt med højere løn.

  Danskerne er verdenens lykkeligste folk & dumme folkefærd!
  De accepterer gerne at blive flået i skat(85%), så DJØF/Djøferne kan leve livet på “First CLass++” mens de selv ikke ved hvordan de skal betale varmeregningen til vinter.
  Stort tak til socialisterne!
  Mette FUSK har netop tydeligt vist hvad hun regner danskerne for: NUL OG EN SKID!
  I kan lukke r…., holde kæft, dø tidligt! Lev med det!

  Tænk rigtigt godt over hvem i stemmer på til efteråret.

  Stem NB! SIAD! P.

 3. Ja,men er det da ikke Rystende? (sammen med Rønns endnu mere vanvittige løn)
  Er der dav ikke een eller anden “nogenlunde” (måske blå) fornuftig person, der kan se at det da er at tage “pis” på hele Danmarks befolkning?
  Tænk, da jeg blev fyret (ubegrundet) 14 dage før mit 40-års jubilæum, fik jeg 3 mdrs. løn. Færdig slut! (det var synsfirmaet A-plus, jeg kalder det nu A-minus)

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*