Ageras: Sådan finder du en revisor nemt

Tax
Del artiklen her:

Regnskab og bogføring er for mange selvstændige virksomhedsejere en stor hovedpine, der tager en masse tid og arbejde. Mange virksomheder undlader at hyre en revisor, fordi det kan virke kompleks, at finde den rette person til at stå for ens dyrebare regnskab. Ageras er den rette løsning på dette problem, der med deres smarte system, gør det utrolig nemt at finde en revisor, der passer til din virksomheds behov.

Derfor skal du have en revisor

”En revisor er en omkostning” er der mange virksomheder, der siger og uovervejet laver deres eget regnskab. Men dette er den helt forkerte måde at betragte ens bogføring. En dygtig revisor burde tværtimod betragtes som en investering, der ikke bare hjælper med det daglige overblik over økonomien, men også potentielle besparelser i din virksomhedsøkonomi.

En dygtig revisor vil være i stand til at løse de problemer, som du måske ikke selv vidste, at du havde og skabe dig besparelser på andre ting, som du måske heller ikke vidste var en mulighed.

En dygtig revisor koster dig ikke nødvendigvis flere penge, men de hjælper dig med at tjene flere. De har typisk samme interesse som dig, nemlig at skabe en bedre bundlinje og en bedre struktur i dit regnskab. En revisor koster selvfølgelig penge, ligesom alle andre investeringer. Du skal også købe en aktie, før du kan tjene på den.

Hvem er Ageras

Ageras er en platform, der hjælper virksomheder med at finde den rette revisor. Der findes mange revisorer på markedet, så det kan godt virke, som lidt af en jungle at navigere rundt i de mange tilbud og løsninger.

Priserne på bogføring kan variere meget. Dette er typisk påvirket af faktorer som hvor meget orden, der er i det eksisterende regnskab, hvor mange timer der skal bruges, hvor mange bilag der skal bearbejdes og den individuelle situation for virksomheden. Det kan derfor godt føles kompleks at finde den perfekte revisor.

Ved at bruge Ageras så får du adgang til et kæmpe netværk af over 5.000 professionelle rådgivere, der alle står klar til at give dig et konkret tilbud, der passer til din virksomhed eller den specifikke opgave, som du søger assistance med.

Sådan gør du

Alt hvad du skal gøre er, at besøge Ageras og udfylde en kort formular. Søger du eksempelvis en revisor i København, så skal du i formularen blot udfylde: en kort opgavebeskrivelse, dit navn, firmanavn, e-mail, telefonnummer, postnummer og by. Efterfølgende vil du blive matchet med 3 fagpersoner, der alle står klar til at hjælpe med din sag.

Brugen af Ageras’ service er fuldstændig gratis og uforpligtende. Du behøver altså ikke at benytte dig af en af de modtagende tilbud, hvis du ikke føler de er relevante for din virksomhed. Som virksomhedsejer, så vil du dog spare tid, da du ikke selv behøver, at bruge tid på at finde en revisor i København. Derudover spare du penge, da de indhentede tilbud skaber konkurrence på tværs af revisorerne, der alle vil forsøge, at give dig et ekstra godt tilbud. Og sådan finder du en revisor i nemt.

 

Sponsoreret artikel

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*