Anmeldt til politiet : Storforbrugende politikers karriere på spil – og hendes frihed

Tillie Martinussen på sin plads i det grønlandske parlament Inatsisartut
Del artiklen her:

Et nærmest rødglødende partikort kan få et strafferetligt efterspil for den grønlandske politiker Tillie Martinussen, efter hun ifølge Journalista.dks oplysninger tidligere på dagen blev meldt til politiet.

juristkontoret

Det helt store samtaleemne i grønlandsk politik i disse dage er Samarbejdspartiet, hvis fungerende formand, Tillie Martinussen, er under beskydning for et iøjnefaldende forbrug af partiets Mastercard.

Et forbrug der dog reelt bliver afholdt af skatteyderne, da det forholdsvist nystiftede parti i 2019 blot havde kontingentindbetalinger på under 3.000 kroner – og aktuelt ifølge Journalista.dks oplysninger har under 50 medlemmer. Resten af det årlige budget på omkring 1.1 millioner kroner, kommer i stedet fra det offentlige via den såkaldte partistøtte. Udbetalinger der opnås via Tillie Martinussens mandat i Inatsisartut, der er det grønlandske parlament.

Læs også : Ulovlig terapi i kolonihavehus udført af nær veninde efterfølgende fløjet til Grønland – og byture : Politiker fyrer den af på skatteydernes regning

De seneste uger har Journalista.dk kunnet afdække, hvordan Tillie Martinussen har afholdt en række markante udgifter over partiets konto. Det drejer sig blandt andet om hendes anvendelse af en dansk klinik, der ifølge sin hjemmeside har specialiseret sig i behandling af afhængighed for sex og porno. På samme måde som vi også har dokumenteret, at en nær veninde til Tillie Martinussen har fået betaling for psykoterapeutisk arbejde udført i privatboligen og i en kolonihave på politikeren, hvis parti efterfølgende betalte hvad der må anses for fritidsterapeuten en returrejse mellem Danmark og Grønland.

Der ud over har vi også dokumenteret, hvordan Tillie Martinussen har foretaget en række markante kontanthævninger med Samarbejdspartiets Mastercard. Ikke kun når hun har været hjemme i Nuuk, men også under besøg i Danmark.

Del artiklen her:
3 Comments

  1. SOAP kan I huske TV-serien.
    Sæbeoperaen fortsætter, det er lige før TM vinder over den pseodologia fantastica kortsvingendende AH. Hovedbestyrelse: gak over til molboerne, det er vist ikke studenterhuen, der trykker i det parti, selvom de i egne øjne og udadtil har en urealistisk høj grandios selvopfattelse. De skriver og tror, de er så, så intelligente, så mindre kan gøre det. Sådan en flok dumpknops. Håber I lærer af jers båtnakkepolitik og tænker på de mennesker, det går ud over. Det både TM, hovedbestyrelse og resten er uværdige, håber man I fremtiden kan stemme uværdige Inatsisartutmedlemmer ud pga misbrug. Tænk på alle mange, mange fattige familier i Grl. Der kunne have glæde af de mange penge, der bliver ødet væk til egoistiske blålys båthorn.

  2. Hvordan kan TM bare udeblive fra Inatsisartut, hvis troende ifg pressen fra 21.oktober uden der bliver indkaldt suppleant efter 14 dage. Og Inatsisartutformand har meddelt, at der er ikke indkommet noget vedr.sygemelding eller trusler. Ulovlig udeblivelse? Hvad fanden foregår der i det parti? Som vi skatteborgere betaler over 1 million for om året.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*