Chartrede luksusfly i onsdags: Mette F så stort på CO2-udledningen – og skatteydernes regning

Folketingets pressefoto af Mette Frederiksen
Del artiklen her:

Blot få dage efter Mette Frederiksen erklærede at hun er mere grøn end rød, så hun stort på sit eget CO2-fodaftryk – og snuppede privatflyet på vej til møde i Paris, selv om et rutefly afgik samtidig og endda var tidligere fremme end statsministerens privatfly.

I disse dage gennemfører Socialdemokratiet en større kampagne, for at brande sig som et grønt parti. Det i forlængelse af en kronik fra Mette Frederiksen, som blev bragt i søndags i Politiken.

Her skriver statsministeren blandt andet, at hun er mere rød end grøn. Et holdningsskifte til for blot få år siden, hvor hun markedsførte sig som først grøn – og bagefter rød.

Men som Journalista.dks søsterside Bjørknæs.dk kan afslører i dag, synes der at være sket et markant holdningsskift siden weekenden hos Mette Frederiksen. Det skyldes at hun onsdag i sidste uge gik ombord på et privatfly, for at komme til en middag med den franske præsident Macron. Valget af privatflyet skete endda på trods af, at samtidig med at Mette Frederiksen lettede, var der også afgang for et Air France-fly – ligeledes med Paris som destination.

Som du kan læse på Bjørknæs.dk, medførte Mette Frederiksens brug af privatfly på bekostning af ruteflyet ikke kun en belastning af miljøet, men også en stor ekstraregning til skatteyderne.

Del artiklen her:
5 Comments

  1. Alt det der kommer ud af de kære politikers mund er ligesom noget vi har hørt før og det lyde godt her lige før et valg men de mener ingen ting med det for de mener det ikke.

  2. Det kan da ikke komme bag på nogen. Der er MF, og så den brede pøbel. Hun kunne jo komme til at stå i kø med folket. Uf !

  3. Mon ikke det kan klassificeres som hun var ude og tale med SAS om den grønne omstilling, lidt som Bramsens tur med hjemmeværnet.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*