Dækning af festival betalt af kommune – festivalchef medvirkede bagefter i borgmesters valgkampvideo

Pressefoto fra Aalborg Kommune af borgmester Thomas Kastrup-Larsen
Del artiklen her:

Forbindelsen mellem Aalborgs borgmester Thomas Kastrup-Larsen og Nibe Festivalen er tæt. Ikke kun når det handler om økonomiske tilskud til tv-dækning, men også når festivalens leder bakker op om den socialdemokratiske politiker i hans valgkamp.

Selv om TV2 Nord via sin status som statsmedie hvert eneste år modtager et stort millionbeløb i tilskud fra skatteyderne, har det i en række tilfælde også på en bemærkelsesværdig måde fået betaling fra Aalborg Kommune. Det i forbindelse med dækning af lokale begivenheder, som skatteyderne i forvejen kunne siges at betale for TV2 Nords tilstedeværelse ved.

Nu kan Bjørknæs.dk afslører, at det eksempelvis har været tilfældet i forbindelse med Nibe Festivalen. Således har festivalen via TV2 Nord ad flere omgange fået flere hundrede tusinde kroner i støtte, så den kunne blive eksponeret til nordjyderne.

Pengene er blevet udbetalt via borgmesterens forvaltning, hvilket samtidig må anses for at være særdeles markant. Specielt fordi borgmester Thomas Kastrup-Larsen fik hjælp fra lederen af Nibe Festivalen, da socialdemokraten igangsatte sin valgkamp forud for kommunalvalget i 2021.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*