Dansk boksestjernes arabiske promotor : Bruger flere skattelyer på én gang – uden at have fysisk adresse og telefonnummer

Del artiklen her:

Når den kvindelige danske bokser Dina Thorslund på lørdag skal forsøge at forsvare sin VM-titel på hjemmebane i Holstebro, sker det med særdeles iøjnefaldende udenlandske promotorer i ryggen.

Typisk har danske professionelle boksere været repræsenteret af boksepromotoren Mogens Palle, som dog de seneste år har fået konkurrence. Mest udtalt i form af tyske Sauerland, som i lange perioder var i stand til at udfordre Mogens Palles forretning.

Blandt de boksere Sauerland tidligere har haft i sin stald, har været den kvindelige danske WBO-verdensmester, Dina Thorslund. Et samarbejde der dog ophørte i 2020, men først tidligere i år, har den vestjyske bokser igen fundet en egentlig promotor.

Som Journalista.dks søsterside Bjørknæs.dk i dag kan afslører, er det dog langt fra en traditionel én af slagsen. For ikke nok med at firmaet Probellum på det seneste er blevet sat i forbindelse med en af Europas mest eftersøgte mænd, så har det valgt en iøjnefaldende selskabskonstruktion.

Således gør det ikke kun brug af ét, men hele to skattely. Ligesom det også må anses for markant, at mulighederne for at komme i kontakt med firmaet, synes noget begrænsede.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*