DR-stjerne slår falsk studieværtsjob op – for sjov

Del artiklen her:

Ansøgerne har allerede meldt sig på banen til et job, som P3-værten Anders Stegger har slået op. Men der er slet ikke brug for nogen ny eftermiddagsvært, for Stegger har kun opfundet stillingen for sin egen inspirations skyld.- Det ikke været muligt at fremsøge dokumentation for, at de pågældendes stillinger har været slået op.

Sådan lød det tidligere på måneden fra Pernille Bruun Andersen, jurist hos DR Jura, da hun overfor Journalista.dk ikke kunne redegøre for, hvordan 25 chefer hos Danmarks Radio er blevet ansat. Tilsyneladende som følge af, at mange af Danmarks Radios højest lønnede medarbejdere var blevet udpeget af kollegerne, da de fik nyt job – i stedet for at blive udsat for konkurrence fra offentligheden via brugen af jobopslag.

På trods af problemerne det statslige mediehus har med at finde frem til hvorvidt medarbejdere er blevet ansat via jobopslag eller efter interne udpegninger, er en af dets medarbejdere begyndt at indrykke sine egne uautoriserede jobannoncer.

Det er sket på Twitter, hvor P3-studieværten Anders Stegger beder offentligheden om hjælp, så han kan finde frem til en kvindelig kollega.

 

Stegger : Der er slet ikke noget job

Det er sket via et opslag, hvor Anders Stegger blandt andet skriver :

– Jeg leder efter en kvindelig medvært til et nyt eftermiddagsprogram på P3. Forslag modtages med kyshånd.

Men det er slet ikke noget job, fortæller Anders Stegger i emails til Journalista.dk. Forespurgt om hvor det officielle stillingsopslag er fra Danmarks Radio, svarer P3-værten :

– Der er ikke noget stillingsopslag. Jeg leder bare efter inspiration.

Ifølge Anders Stegger er det ikke noget problem, hvis nogle rent faktisk søger den falske stilling, som han har slået op :

– Næh. Jeg vil bare gerne høre folks gode bud.

Det er dog tilsyneladende ikke alle, som kan se humoren i Anders Steggers falske jobopslag. Bedømt på sporet under det, er der allerede en række potentielle ansøgere, som har henvendt sig for at blive medvært på det nye eftermiddagsprogram.

——-

Journalista.dk gennemgik i august 2017 en opgradering. Da du læser en artikel fra dets arkiv, er der i forbindelse med opgraderingen ikke medtaget bilag.

Det anførte udgivelsestidspunkt svarer til det, hvor artiklen oprindeligt blev lagt ud på Journalista.dk.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*