Embedsmænd arbejder gratis for Mette Frederiksens pengeklub – igen og igen

Del artiklen her:

Når Socialdemokratiet samler penge ind ved erhvervsarrangementer, får de hjælp fra ministerielle embedsmænd – og dermed også skatteyderne.

En af de klassiske grundsætninger indenfor den offentlige sektor i Danmark er, at embedsmænd er upolitiske. Hvilket først og fremmest skal være med til at sikre, at skatteyderne ikke ad bagvejen, bliver pålagt at betale for regeringspartiers drift.

Men som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i dag kan dokumentere, synes der på dette punkt, alene at være tale om politiske skåletaler.

I hvert fald når det handler om den praksis, som har dannet sig efter Mette Frederiksens overtagelse af Statsministeriet efter valgsejren i 2019. For nu er der nemlig tale om, at brugen af skatteyderbetalte embedsmænd rundt om i landets ministerier på det nærmeste er sat i system, når det handler om arrangementer med fokus på at tjene penge til Socialdemokratiet.

Del artiklen her:
2 Comments

 1. Embedsmændene(damer) arbejder da ikke gratis, Mette FUSK er da rundhåndet med frynsegoder + bonus udbetalinger(uanset om de har gjort sig fortjente eller ej!), så kan de nok klare at arbejde lidt for Sosserne, HerreGud, det er deres eget parti det gavner.
  Næ-næ-næ, det er skam ikke korruption.

  OG, så gavner det DJØF, for således kan de få endnu flere Djøfere i den offentlige sektor. DJØF´s målsætning!
  HVis NB kommer til magten bliver det lavet om. Ellers, uanset hvem af de andre 175 røde kolbøtter, der vinder en taburet, sker der ikke en skid!
  Selv, den såkaldte konservative, Søren PP, går nu ind for en større Offentlig Sektor.
  Det blir squ fint!

  Stem NB! SIAD! P.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*