Ekstra Bladet angreb Pape med fake news: Avisen har før bragt vilde udokumenterede påstande mod S-rivaler kort før valg

Del artiklen her:

I går måtte Ekstra Bladet trække en forsideartikel tilbage, efter formiddagsavisen måtte erkende at beskyldninger mod Søren Pape Poulsen var forkerte. Men faktisk er det ikke første gang, at avisen kort før et Folketingsvalg udsender stort opslåede men særdeles tvivlsomme påståede afsløringer, som går direkte efter at ramme en udfordrer til en socialdemokratisk statsministerkandidat.

– Undskyld.

Sådan lød det i går fra Ekstra Bladets ansvarshavende redaktør, Knud Brix, efter formiddagsavisen måtte erkende, at beskyldninger om at Søren Pape Poulsen havde overtrådt coronarestriktioner under en Caribien-rejse var forkerte. En historie der nåede at sprede sig til en langt række andre medier herunder de statslige, inden Ekstra Bladet kom med sin erkendelse af at have begået fejl.

Men Bjørknæs.dk kan nu afslører, at det langt fra er første gang, Ekstra Bladet på en markant måde rykker ud med i bedste fald tvivlsomme artikler op til et Folketingsvalg – vel og mærke konsekvent mod udfordrere til en socialdemokratisk statsministerkandidat.

Hvilket endda må anses for endnu mere iøjnefaldende, fordi minimum én Ekstra Blads-journalist har været involveret i historierne.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*