Vennernes ven: Mette F har igen og igen forgyldt partifællerne – på din regning

Del artiklen her:

På en anden måde end sine forgængere, har den siddende statsminister været hurtig til markante nyansættelser af partifæller. Vel og mærke i lønklasser, hvor Arnepension ikke ligefrem er et tema.

– Trygt igennem usikre tider.

Sådan lyder et af de slogans, som Socialdemokratiet anført af Mette Frederiksen gør brug af i denne valgkamp. Det i forbindelse med et ønske om, at ”velfæren skal flyttes tættere på danskerne”.

Nogle der i hvert fald har fået flyttet deres egen personlige velfærd tættere på, er de medarbejdere der har været ansat tæt på Mette Frederiksen, siden socialdemokraten indtog Statsministeriet i 2019. Vel og mærke ikke kun dem, der har siddet på den nyoprettede post som stabschef. Men eksempelvis også dem, der har arbejdet med regeringens kommunikation.

Læs også : Mette F fik opført bygning på sin grund – tilladelsen og ansøgningen forsvandt pludseligt

Som Journalista.dk tidligere har kunnet afslører, drejede det sig eksempelvis om Sara Vad Sørensen, der var blandt gæsterne, da Mette Frederiksen blev gift sommeren 2020 på Møn. Det skyldes at hun er samboende med beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard, der af mange anses for at være Socialdemokratiets kronprins.

 

Barbara har kurs mod årsløn på 3 millioner kroner

Selv om Sara Vad Sørensen var højgravid op mod jul 2020, blev hun alligevel forfremmet af Mette Frederiksen. Det til en stilling som egentlig spindoktor, hvilket i runde tal medfører en årsløn på samme niveau som en minister – eller hvad der svarer til omkring 1.3 millioner kroner om året.

Læs også : Mette F optaget i strid med reglerne på Danmarks billigste masteruddannelse – som næsten ingen går på

I samme periode ansatte Mette Frederiksen også endnu en spindoktor, hvis aflønning i høj grad lignede Sara Vad Sørensen. Således kunne Martin Madsen fra sin tiltrædelse se frem til 1.4 millioner kroner om året, når der sker medregning af arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger.

Oven i fik Martin Madsen mulighed for at sikre sig bonusser, hvilket på det nærmeste er normen, når det handler om ekstraudbetalinger til dem, der i dagligdagen arbejder sammen med Mette Frederiksen.

Læs også : Nøgenbillede af Mette F hang på socialdemokraters lager – nu er det forsvundet

Måske mest markant i forhold til Barbara Bertelsen, som efterhånden fast modtager en årlig bonus på 125.000 kroner oven i sin almindelige millionløn. Hvilet gør at den skandaleombruste embedsmand, efterhånden har kurs mod en årsløn på 3 millioner kroner.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*