Mette F forgylder Barbara Bertelsen : Giver 6-sifret kæmpebonus oven i millionlønen – for veludført arbejde

Statsministeriets pressefoto af Mette Frederiksen og Justitsministeriets pressefoto af Barbara Bertelsen
Del artiklen her:

Statsministeriets departementschef har endnu engang fået en kæmpe bonus oven i sin almindelig løn. Denne gang kan kun Mette Frederiksen være dén, der har godkendt udbetalingen.

Via sin stilling som departementschef i Statsministeriet, er Barbara Bertelsen ikke kun Danmarks mest indflydelsesrige embedsmand. Men også en af landets absolut bedst lønnede bureaukrater, der hvert år kan se millioner af skattekroner tikke ind på lønkontoen.

Alligevel har hun de seneste år konsekvent fået udbetalt iøjnefaldende bonusser, der typisk omtales som engangsvederlag. Det vil sige ekstra udbetalinger oven i den almindelige løn, hvilket normalt kommer til udbetaling i forlængelse af, at de politiske chefer har været tilfredse med det udførte arbejde.

Læs også : Barbara Bertelsen scorer altid kæmpe bonusser oven i sin millionløn – men du må ikke vide hvem der bevilger dem

Men lige så hurtige ministerierne har været til at udbetale bonusserne til Barbara Bertelsen, lige så lidt har de ønsket at fortælle, hvem der er ansvarlige for dem. Således har de i tidligere aktindsigter oplyst, at de ikke ønsker at oplyse om, hvem der er den eller de ansvarlige.

 

125.000 kroner – oven i den almindelige løn

Journalista.dk har fået aktindsigt i lønforholdene for Barbara Bertelsen i Statsministeriet for 2021, hvor der også er sket en ekstra udbetaling oven i juristens almindelige millionløn. Således oplyser Statsministeriet i en email, at Barbara Bertelsen sidste år, modtog en ekstra udbetaling på 125.000 kroner.

Læs også : Statsministeriet fyldte vinlageret op året hvor Mette Frederiksen blev gift

En udbetaling der faldt som følge af det arbejde, Barbara Bertelsen udførte for Statsministeriet og således statsminister Mette Frederiksen i 2020. Dermed året, hvor Barbara Bertelsen var en af drivkrafterne bag nedslagtningen af Danmarks mink, hvilket som bekendt skete uden lovhjemmel.

Læs også : Miljøminister Lea Wermelin får endnu en rådgiver – til 1.1 millioner kroner i årsløn

I modsætning til forudgående tildelinger af bonusser til Barbara Bertelsen, synes der dog ikke denne gang at være tvivl om, hvem der har bevilget ekstraudbetalingen. Det kan nemlig dårligt være andre end Mette Frederiksen, som i hele 2021 var Barbara Bertelsens eneste overordnede.

 

Del artiklen her:
11 Comments

 1. “Kapitalismens nedarvede last er den ulige fordeling af goderne, socialismens nedarvede dyd den lige fordeling af elendighed”

  • Fint og meget rammende citat. Senest eksempel Venezuela.

   https://www.unhcr.org/venezuela-emergency.html
   With over 5 million Venezuelans now living abroad, the vast majority in countries within Latin America and the Caribbean, this has become one of the largest displacement crisis in the world.”

   Men sådanne facts har ingen interesse for statsstøttede danske medier. Kunne ødelægge deres planer.

   • Socialisme går altid nedenom og hjem, men der vil altid være tosser, der trodser virkelighedens verden. Det går altid værst ud over de underste lag i samfundet, hvor Venezuela er nutidens skrækkelige illustration.
    Vi burde vel sende vore lokale Sosser/tosser en tur derover, så de ved selvsyn kunne få en ide om, hvad de medfører… endskønt det næppe ville hjælpe ;-(

    • Nej intet vil hjælpe på Rødgardister. De går gennem livet som dagdrømmere. Bliver deres drøm til et mareridt, er det som sædvanligt fordi, det ikke er den ægte kommunisme.

     Det var sjovt at se deres panik, da Muren faldt. Først prøvede de med, at vi skulle have socialisme med et menneskeligt ansigt. Det duede ikke, antydede at socialisme er umenneskeligt.

     Så prøvede de med, at vi skulle have demokratisk socialisme. Det blev også droppet.

     Men inden et land etablerer et drømmeland, bør der spørges til råds hos danske Rødgardister. De alene kender recepten

 2. Engang kunne en embedsmand/-kvinde ikke stige højere i graderne end til departementschef.
  Nu-om-dage har Slette-Mette proletariseret Christiansborg ved at ansætte en fusentast med en indstilling og sprogbrug fra rendestenen: FUCK, FUCK, FUCK…
  Danmark har fortjent bedre!

  • Virkelig uhyggeligt kun at være vidne til dette frås / snyd fra sidelinien barske Barbara er virkelig en klam plet på det danske embedsværk. Men hun har jo tidligere tryllebundet Søren Pind i justitsministeriet så Barbara har fat i hele følget, virkelig uhyggeligt hvor langt en departementschef kan tryllebinde ikke kritiske ministre, men blot agere med et sprog som selv et bandemedlem i LTF ikke kunne formulere.

 3. At det skal være en hemmelighed, hvem der bevilger skattekroner til noget som helst, går over min forstand og langt ind i præstens. Er statsrevisorerne også afskåret fra at få indsigt i dette?

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*