Luksusværelser og kæmpe restaurantregning : Fattig kommune fyrede den af under skandaleseminar

Del artiklen her:

Det gik voldsomt for sig på skatteydernes regning, da den ellers ifølge eget udsagn særdeles økonomisk udfordrede Lolland Kommune, tog på seminar på et af områdets absolut bedste hoteller.

Op til sommerferien fandt Børne- og Skoleudvalget i Lolland Kommune sammen med fremtrædende embedsmænd det pæne tøj frem, da de drog på weekendseminar. Det skyldtes at sammenkomsten ikke fandt sted på kommunen, men i stedet på det nu konkursramte Bandholm Hotel, der på sin hjemmeside omtalte sig som Lollands Perle.

Men det er formentligt ikke det faglige indhold, som Lolland Kommunes delegation vil huske besøget på hotellet for. Det var nok nærmere at udvalgsformandens mand, der deltog i dele af arrangementet, valgte at tage bilen efter at have indtaget for meget alkohol. Hvilket ordensmagten blev opmærksom på, da politikerægtefællen kørte ind i andre biler på hotellets parkeringsplads. Det skete ifølge en blodprøve med en promille på over 2, hvilket typisk medfører ikke kun fortabelse af retten til at køre bil i en årrække, men også en fængselsstraf.

Læs også : Ikke helt på røven alligevel : Lolland Kommune brænder 120.000 kroner af på Hollands-rejse

Men som det fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Lolland Kommune, der ellers ynder at omtale sig for en af landets fattigste, måtte skatteyderne ikke kun holde for ved restaurantsbesøg.

Således var der i det hele taget om et ophold på skatteydernes regning, som må anses for markant.

Faktura fra Bandholm Hotel til Lolland Kommune for afholdelse af seminar i juni 2021

 

Stort forbrug i hotellets restaurant

De udleverede bilag viser blandt andet, at Lolland Kommunes delegation blev indkvarteret på såkaldte Superior Lux-værelser. Værelser der ifølge hotellets hjemmeside var kendetegnet ved en eksklusiv indretning, hvilket inkludrer et såkaldt luksusbadeværelse.

Læs også : Millionær på dårlig ledelse : Fyret kommunal chef scorede fratrædelsesgodtgørelser fra to kommuner på to år – for i alt 1.971.220 kroner

Prisen for hver af overnatningerne stod inklusiv moms skatteyderne i 15.025 kroner, hvilket dog langt fra var den største udgift under seminaret. Således lød regningen for indkøb foretaget i hotellets restaurant på 15.025 kroner – eller hvad der svarer til en gennemsnitspris på 1.648 kroner per deltager.

Læs også : Forbruget på Bornholm slår nye rekorder : Kommunernes udgifter til Folkemødet mere end 5-doblet på blot 5 år

Hvor stor en del af regningen der relaterede sig til forskellige alkoholiske drikke, fremgår dog ikke. Det skyldes at restaurantsregningen ikke er specificeret på samme måde, som tilfældet er med valg af værelser.

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Det er katastrofalt at sosser sætter sig på pengekassen. Alle steder fester de på skatteydernes bekostning.

    Danske statsaflønnede MSM er travlt optaget af en konservativ i England

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*