Fik 444.000 skattekroner for to måneders arbejde: Nu forgylder Sophie Løhde ham også

Pressefoto fra Regeringen.dk af indenrigs- og sundhedsminister Sophie Løhde. Billedet er taget af Les Kaner
Del artiklen her:

Det kan være en særdeles god forretning at have de rigtige forbindelser til den politiske top. Også når det handler om adgangen til ministre for Venstre, der ellers har en udtalt ambition om at nedbringe det offentliges udgifter.

– Vi (bliver, red.) nødt til at holde et vågent øje med, at antallet af administrative medarbejdere ikke bare vokser og vokser på bekostning af eksempelvis SOSU-assistenter, sygeplejersker, pædagoger og lærere, der møder borgerne hver dag. Derfor lægger vi op til, at udgifterne til administration skal falde år for år i både staten, kommunerne og regionerne, og jeg håber naturligvis, at kommuner og regioner vil være med til at indfri den målsætning

Sådan lød det tilbage i 2018 fra Sophie Løhde, der dengang havde rang af innovationsminister i den daværende Venstre-ledede regering anført af Lars Løkke Rasmussen. Det overfor DJØF-bladet, hvor hun samtidig slog fast, at det ikke var muligt at fastslå hvor store procentvise besparelser, der ville blive tale om – men at det var afgørende at effektivisere den offentlige sektor.

En holdning Sophie Løhde kun delvis synes at have i dag – i hvert fald når det handler om skatteydernes betaling for serviceringen af hende selv.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
1 Comment

 1. I ER FYRET.

  Sophie Løhde fik ministerbil. Igen. Men også større og vigtigere ministerpost, og hun solgte os ud. Ligesom de fleste af dem derinde, karriere politikere eller djøfer, bureaukrater og teknokater.

  Hvornår siver det ind, at vi ikke har ‘ægte’ demokrati mere, men socialisme-kommunisme og fascisme? kender folk-et definitionen (betydningen) på de totalitære diktaturers regime styreformer? og op-fatter man hvad det skal til, hvad man gør ved det?

  i 1824 blev de hængt, i dag? vi er gradvist blevet tæmmet som ‘vilddyr’ og fra det til husdyr. Også pacificeret, civiliseret, ‘anstændiggjort’, over-reguleret, bæltefikseret, tag det som du vil her, det er sket på begge måder, bogstaveligt og overført, fangere i eget liv, ja, med eet ord, ud-dannet.

  Hvor er friheden? Friheden er det kun Gud der giver- og tager. Men hvad ser vi nu?

  Vi er mange flere, og anti’demokrater’ kan væltes når som helst, det er ‘demokratiets præmis’. Og så, måtte ‘aristrokratiet’ (K) finde en udvej, udover ‘demokratiet’, dannelsen. Men, hvad siger I?

  lykkedes det dem ikke uovertrumfeligt godt? hvad gør du.

  Vågn op. det er ikke dine venner.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*