Fløj 47.272 kilometer på ét år: Klimerådsmedlem kræver ”Right Use of the Earth” af alle andre

Klimarådets pressefoto af rådsmedlem Katherine Richardson
Del artiklen her:

Samtidig med at den fremtrædende klimaforsker Katherine Richardson fra Københavns Universitet igen og igen kræver et opgør med udledningen af CO2, har hun selv på blot ét enkelt år fløjet rundt om jorden og mere til. Samme år var hun endda hovedtaler ved en konference om fornuftig udnyttelse af jordens ressourcer, hvilket hun var fløjet ind til – på skatteydernes regning.

En af de helt store stemmer i den danske miljødebat, har igennem årtier været Katherine Richardson Christensen. En position hun i første omgang opnåede via sin rolle som forsker og professor ved Københavns Universitet, hvilket fx har været springbrættet til en aktuel position som medlem af Klimarådet.

En organisation med status af rådgiver til den til en hver tid siddende regering, når den skal træffe beslutninger omkring grøn omstilling.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*