Statsministeriet kan – endnu engang – ikke finde regningerne for Mette Fs udenlandsrejser

Del artiklen her:

Umiddelbart skulle man måske ellers tro at det var en overskuelig opgave for Statsministeriet at finde frem til udgiftsbilagene, der relaterer sig til hendes aktuelle rejse til De Forenede Arabiske Emirater.

Der er hektisk aktivitet i disse dage i lufthavnen i Dubai i forbindelse med, at politikere, embedsmænd, pressefolk, NGOere og andre interesserede er taget til ørkenstaten for at diskutere klima.

Det i forbindelse med det såkaldte COP28-møde, der løber frem til midten af december – og hvor fokus ellers er nedbringelse af CO2-udledringerne.

Blandt deltagerne i den store danske delegation er statsminister Mette Frederiksen.

Men hvordan socialdemokraten kommer til og fra ørkenstaten er dog langt fra noget, som Statsministeriet ønsker at oplyse. Således fremgår det af et svar til Journalista.dk fra Mette Frederiksens embedsmænd, at de ikke ligger inde med udgiftsbilag i forbindelse med hendes rejse til Dubai.

Det er langt fra første gang, at Statsministeriet har iøjnefaldende problemer med at fastslå hvad det koster skatteyderne, når statsministeren tager på udenlandsrejser. Således har de igen og igen fastholdt, at de ikke kan finde udgiftsbilagene, der relaterer sig til en Paris-tur afholdt vinteren 2022. En rejse Mette Frederiksen foretog med privatfly, selv om et rutefly afgik samtidig fra Kastrup – og som nåede hurtigere frem til Byernes By.

 

Andre artikler om Mette Frederiksen-rejser

Regningen for Mette Fs privatfly til Paris har nu været forsvundet i et halvt år

Mettes grønne profil holdt tre dage : Chartrede i onsdags luksusfly til Paris – som fløj samtidig med og langsommere end rutefly

Regningen for Mette Frederiksens brug af privatfly er nu officielt forsvundet

Mette Frederiksen chokerer : Tog ruteflyet til Paris for at hylde Vingegaard – men prisen holdes skjult

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Det skulle da bare være den lille håndværksmester, der ikke havde bilag for alle sine bogførte omkostninger. Han ville blive slæbt til torvet og op på skafottet.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*