Aktivistisk professor fløj 7.000 kilometer for at blive hædret for sin klimaindsats – for over 60.000 kroner

Klimarådets pressefoto af rådsmedlem Katherine Richardson
Del artiklen her:

Det blev en dyr oplevelse for skatteyderne og en hård belastning af miljøet, da den fremtrædende forsker og medlem af Klimarådet Katherine Richardson Christensen fløj fra én verdensdel til en anden, for at blive hædret for sin miljøindsats.

Spørger man Katherine Richardson Christensen er det afgørende for klodens fremtid, at der sker nedbringelse af CO2-udledninger. Det uanset om hun bliver spurgt via sin egenskab af miljøprofessor ved Københavns Universitet, eller når hun indtager posten som medlem af Klimarådet.

Ifølge hende er det derfor eksempelvis en nødvendighed, at der nærmest omgående sker afgørende nedbringelse af CO2-udledninger – hvilket eksempelvis vil kræve væsentligt mindre brug af flyvemaskiner uanset om rejserne er private eller arbejdsmæssige.

På Journalista.dk har vi tidligere kunnet afsløre, at Kathrine Richardson Christensen på blot ét enkelt år fløj over 47.000 kilometer – for samme år at holde taler om nødvendigheden af nedbringe CO2-udledningerne. Det skete ved en konference i Paris, som hun endda var fløjet ind til – traditionen tro på skatteydernes regning.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*