Lønfesten hos KL : Kantinemedarbejder tjener 730.000 kroner om året

Del artiklen her:

Hos Kommunernes Landsforening er det ikke kun den absolutte top, der henter markante lønninger. Det samme kan også siges at gælde for dem, der i dagligdagen servicerer organisationens ansatte.

Når talen falder på Kommunernes Landsforening, typisk forkortet KL, tages udgangspunktet normalt i de rapporter organisationen udsender omkring kommunernes daglige arbejde. Ligesom et fast holdepunkt er forhandlingerne, som KL har med offentlige myndigheder og organisationer på vegne af landets kommuner.

Omvendt er det formentligt de færreste der tænker på KL som et sted, hvor toplønningerne på det nærmeste står i kø. Men som Bjørknæs.dk tidligere har kunnet afslører i forhold til aflønningen af organisationens top, synes det reelt at være tilfældet.

 

Andre artikler om Kommunernes Landsforening

Vild lønfest : KLs administrende direktør tjener det dobbelte af Mette Frederiksen

Brænder 1 million skattekroner af hvert år på Folkemødet : I år tegner ikke til at blive anderledes – på trods af løfter om det modsatte

Cecilie Becks vilde formiddag : Scorede 31.500 skattekroner – for at sidde bag en computerskærm

Cecilie Beck scorer 100.000 skattekroner – for at interviewe politikere hun bagefter kan møde i et TV2-studie

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*