Guide og fakta om de populære kviklån i Danmark

Kviklån
Del artiklen her:

Annoncørbetalt indhold

Kviklån hører til i kategorien “Forbrugslån”, og der er ingen tvivl om, at kviklån er en yderst populær lånetype. En lånetype, som efterhånden har mange år på bagen, og som første gang så dagens lys i form af SMS-lån. Lån via SMS hører fortiden til, og i dag er det altså kviklånene, der er danskernes foretrukne online lån.

Lad os gå lidt i dybden med kviklån:

Fakta om kviklån

Inden vi går i gang med vores kviklånsguide, vil vi først lige lægge lidt fakta på bordet om kviklån. Nedenstående fakta stammer fra en række markedsundersøgelser, som blandt andet er foretaget af Konkurrence og Forbrugerstyrelsen:

  • Pengene bruges til: Elektronik, møbler, rejser, tøj og fornøjelser
  • Låntagernes alder: 20 – 49 år
  • Typisk lånebeløb: 100 – 7.000 kr.
  • Antal årlige kviklån: +175.000
 • Omsætning af kviklån årligt: +500.000.000 kr.

Til sammenligning blev der i 2013 oprettet 118.000 kviklån til en værdi af 300.000.000 kr. Det er altså indiskutabelt, at kviklån bliver mere og mere populære hos den danske befolkning.

Stadig stigende popularitet

Den stadig stigende popularitet kan skyldes en lang række faktorer. Der er ingen tvivl om, at vi danskere er blevet en lille smule mere krævende og forvente som følge af digitaliseringen.

De ting, vi foretager os, skal kunne klares nemt og hurtigt og helst uden for mange krav og forhindringer.

Få krav og hurtighed er netop essensen af kviklån, som du kan se:

  1. Låntager skal ikke stille sikkerhed for lånet i form af pant eller kaution
  1. Første kviklån er gratis hos flere af kviklånsudbyderne
  1. Låneprocessen foregår online og tager blot 2 minutter
 1. Udbetaling af kviklånet tager blot 1 minut til 60 minutter, døgnet rundt!

Særligt den helt utrolig hurtige og nemme låneproces er faldet i rigtig god jord hos låntagerne. Er du vant til den træge ansøgningsproces, som kendetegner bankerne, så vil du blive meget positivt overrasket.

Glem alt, hvad der rimer på budgetter, lønsedler, årsopgørelser og al anden form for dokumentation. Den eneste form for dokumentation, du skal have klar, er dit NemID!

Sådan ansøger du om et kviklån

Er du kommet i pengenød, eller ønsker du blot at forkæle dig selv, så kan et kviklån være den ideelle løsning. Det er super nemt og hurtigt at ansøge om et online kviklån, og herunder viser vi dig fremgangsmåden:

  1. Udfyld dine personlige oplysninger som navn, adresse, e-mail osv.
  1. Vælg det ønskede lånebeløb fra 100 kr. og op til 12.000 kr.
  1. Vælg den ønskede løbetid fra 30 dage og op til 6 måneder
 1. Underskriv låneansøgningen med dit NemID

Efter du har underskrevet låneansøgningen med dit NemID, vil svaret poppe frem på skærmen i løbet af 15-45 sekunder. Bliver du godkendt til kviklånet, vil pengene typisk blive udbetalt til din konto indenfor bare 1 minut og op til cirka 60 minutter.

OBS: Udbetaling sker døgnet rundt (24/7) og altså ikke kun i bankens åbningstid. Det vil med andre ord sige, at du også kan få udbetaling af kviklån i weekenden, på helligdage, om natten etc. Lån hurtig udbetaling kan du tage ganske bogstaveligt, når det gælder kviklån!

Til slut er der bare at sige, at når det gælder pengelån, så er det vigtigt at bruge fornuften. Tænk dig om, og lad være med at låne penge impulsivt, blot fordi du kan.

Vær opmærksom på, at du altid har 14 dages fortrydelsesret, hvis du optager et kviklån og sidenhen fortryder din beslutning.

Kilde : Billige-kviklån.dk

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*