Håndværkere i fast rutefart til Mette Fs 2.3 millioner kroner dyre køkken

Del artiklen her:

En væsentlig del af forklaringen på de store omkostninger til køkkenet på Marienborg, har været omfattende brug af særdeles specialiserede håndværkere.

Marienborg nord for København, har i årtier været skiftende statsministres tjenesteboliger. Med tryk på tjeneste i stedet for bolig, fordi statsministrene typisk kun har brugt det lille slot til større møder.

Det har dog ikke kun været tilfældet for Mette Frederiksen, som i perioder har brugt Marienborg som egentlig skatteyderbetalt bolig.

Det er blandt andet muliggjort af et køkken, som ifølge Journalista.dks søsterside Bjørknæs.dk, har stået skatteyderne i over 2.3 millioner. Som Bjørknæs.dk i dag kan berette, skyldes den markante pris blandt andet et stort forbrug af specialiserede håndværkere.

Del artiklen her:
6 Comments

 1. Det er nok dåseåbnere med håndtagaf minkskind, så hun og Barbara ikke får kolde fingre når der skal laves natmad

 2. …uanset om de to høns har dåseåbnere med håndtag af minkskind, så vil de altid have kolde fingre så længe de er kolde i røven.

 3. Hold da Kæft hvor er I smålige!
  Der er squda masser af penge, tænk bare på hvor mange milliarder EXTRA der vælter ind i statskassen daglig, p.gr.a inflation og ikke mindst de høje skatter& afgifter på olie og gas.

  “Die dumme dänen” ælsker en beskatning på 85% samt, at leve i et diktatorisk velfærds-tyranni med faste rammer og overvågning for alles sikkerhed(HAHAHA).

  At FUSKEN´s således bruger lidt af den enorme kapital på at forsøde tilværelsen lidt, for hende selv samt hendes sammensvoren, jamen det er vel bare et privilegie som følger med en TOP-socialist! Man har vel magt!

  Tænk nøje efter hvem I stemmer på ved næste valg (hvis det kommer), jeg tænker på den nye Ukrainer-lov der klart dokumenterer at 90% inde på hoPPebOrgen er socialdemokrater.

  Stem NB! SIAD!
  P.

 4. Danmark har den statsminister de fortjener…..længere er den ikke. Hvis danskerne er lige så snot dumme næste gang de vælger – så er det vist på tide at udskifte befolkningen med muslimer….!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*