Mette Frederiksen ansætter valgkampsekspert – på din regning

Folketingets pressefoto af Mette Frederiksen
Del artiklen her:

Der er godt gang i ansættelserne i disse år i Statsministeriet. Specielt i kommunikationsafdelingen, hvor ministeriet ledet af Mette Frederiksen, har ansat endnu en kommunikationsrådgiver.

Siden Mette Frederiksen sommeren 2019 overtog nøglerne til Statsministeriet fra sin forgænger Lars Løkke Rasmussen, er det kun gået én vej i forhold til ansættelsen af kommunikationsmedarbejde – og det er et støt stigende antal op ad.

Det seneste skud på stammer er Søren Dal Rasmussen, der omkring nytåret havde første arbejdsdag i Statsministeriet. Det for her at arbejde som kommunikationsrådgiver, hvilket ifølge aktindsigter opnået af Journalista.dk hos ministeriet, sker i en af de nedre lønrammer for denne type af embedsmænd.

Læs også : Mette Frederiksen gav ministers kæreste kæmpe bonus oven i millionlønnen – på vej ud af døren

Således kan han se frem til en årsløn, som kommer til at stå skatteyderne i 538.020 kroner. Hertil kommer dog pensionsindbetalinger fra Statsministeriet, så den samlede årlige aflønning når op på 625.643 kroner.

Statsministeriets lønoplysninger for Søren Dal Rasmussen

 

Uddannet i valgkampsteknikker

Men aflønningen af Søren Dahl Rasmussen, må dog langt fra anses for at være det mest iøjnefaldende i forbindelse med hans ansættelse. For måske mere markant, har han et speciale, hans politiske chef får brug for senest i 2022 – når den nuværende valgperiode udløber.

Læs også : Mette Frederiksen fortsætter lønfesten : Får ny webassistent til 627.028 kroner i årsløn – med mindre hær af kollegaer som løser lignende opgaver

Det i form af en specialiseret viden om, hvordan man opbygger og driver en valgkampsorganisation. Det fremgår omtalen, som netmediet Kongressen.com har af deres nu tidligere faste skribent. Her står nemlig opført, at Søren Dal Rasmussen ud over at være uddannet journalist fra Syddansk Universitet, også har en mastergrad i ”Elections and Campaign Management”.

Læs også : Mette Frederiksen giver sin foretrukne it-rådgiver årsløn på 2.4 millioner kroner – og holder lønforhøjelser og bonusser skjult

Det er dog langt fra første gang, at Søren Dal Rasmussen er blevet ansat som kommunikationsmedarbejder i centraladministrationen. Således kom han til Statsministeriet fra Børne- og Undervisningsministeriet, hvor han havde rang af pressesekretær.

Kongressen.coms oplysninger om Søren Dal Rasmussen

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*