Nyt køkken til Mette Frederiksen : 2.547.631 kroner

Del artiklen her:

Det har været en dyr oplevelse for skatteyderne at betale for det nye køkken, som er blevet sat op i Mette Frederiksens tjenestebolig.

Udgangspunktet for brugen af Marienborg har været, at det reelt alene har været vigtige møder, som skiftende statsministre har afholdt. Har der eksempelvis skullet afholdes større sammenkomster, er mad og drikke blevet hentet ind udefra.

Men som Journalista.dks søsterside Bjørknæs.dk i dag kan berette, er det langt fra tilfældet længere. For skatteyderne har nemlig fået en kæmpe regning for det køkken, som er blevet sat op på Marienborg.

Del artiklen her:
10 Comments

   • Sig mig engang, hvad fanden sker der for lille Danmark ,at vi borgere skal være med til at betale til sådan en begivenhed ,der handler om at få nyt køkken til en af landets største kriminelle, samfundsbidrag, landsforræder og misbruger
    Det kan de aldrig nogensinde blive vores økonomiske udgift at servicere denne kvindes behov.
    Nu må i fandme vågne op derude hun griner også langt ned af ryggen mand og vil skide på at du og alle andre siger ,fordi at hun kan noget helt særligt synes om det er jo fuldstændig grotesk ,at vi skal affinde os med et beløb der svarer til to Parcel huse.
    Føj for satan,man bliver helt dårlig til mode,af at være dansker og betale skat.

 1. Hun pisser så meget på befolkningen og hun prøver ikke engang at skjule det, måske også derfor hun går under navnet Mette enerådig på borgen

 2. Hun er som en rød, god til at rage til sig på andres bekostning, hun er ikke til at stole på, hun gør præcis hvad hun vil, uden hensyn til andre, hun er en satan overfor de lavere ranggerende iflg. tidligere oplysninger.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*