Hirtshals Havn – derfor undersøger Journalista.dk den kommunale havns forbrug

Del artiklen her:

Hirtshals Havn har i dén grad været kritisk overfor Journalista.dk’s arbejdsmetoder. Men i dagens udgave af Radio 24syv-programmet Det vi taler om, fortæller Journalista.dk’s Lars Bjørknæs om, hvad der ligger bag interessen for den kommunale havn.

– Vi er udsat for et raid.

Sådan lød det i en email fra Hirtshals Havn i forbindelse med, at Journalista.dk henvendte sig for at få aktindsigt i en række af de udgiftsbilag, som den kommunale havn har afholdt de seneste år. En kritik der i sidste uge ikke længere kun blev holdt internt hos havnen og dens samarbejdspartnere, men også overfor TV2 Nord.

Ifølge et indslag på regionale nordjyske tv-station, havde Journalista.dk’s henvendelser kostet Hirtshals Havn i størrelsesordenen 100.000 kroner.

Men der er langt mere til historien end bare det. Det kan du høre Lars Bjørknæs fra Journalista.dk fortælle om ved at klikke her

Ved at klikke på linket bliver du sendt videre til podcast-udgaven af udsendelsen, hvor indslaget om Hirtshals Havn og Journalista.dk starter cirka 42 minutter inde.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*