Jødehadende plejehjemsleder med lynkarriere: Mørklægning af hvordan han blev forfremmet

Del artiklen her:

Selv om Ali Mahmoud kun havde kort forudgående erfaring som hovedsagelig tilkaldevikar, blev han alligevel lynhurtigt forfremmet til at være viceleder for Hjemmeplejen Toftegården i Aarhus Kommune.

Opbakning på sociale medier til udtalelser om, at jøder bør gasses – og et udtalt ønske om at Hitler skulle have gasset endnu flere, end hvad tilfældet var under 2. verdenskrig.

Det har været nogle af de iøjnefaldende udtalelser, som Ali Mahmoud er frekommet med på Facebook.

Omvendt har han været særdeles tilbageholdende med at fortælle, hvilken betydning hans holdninger har overfor de indbyggere af jødisk oprindelse, der har brug for hjælp fra Hjemmeplejen Toftegården.

Som du kan hører i podcasten placeret over denne artikel, har han ikke ønsket at besvare dette ellers simple spørgsmål.

Samme tilbageholdenhed gælder også fra arbejdsgiveren Aarhus Kommune, når det handler om, hvordan det har været muligt for Ali Mahmoud at gøre lynkarriere.

Således skal vi ikke længere tilbage end til 2020, før han alene havde rang af tilkaldevikar hos den østjyske kommune.

Under to år senere var han pludselig ansat som viceleder hos Hjemmeplejen Toftegården, hvilket også har kunnet aflæses på hans lønseddel. Efter ansættelsen har Ali Mahmoud sikret sig en månedsløn på 46.682 kroner, når der sker medregning af arbejdsgiverbetalte pensionsindbetalinger – eller hvad der svarer til en årsløn på 560.184 kroner.

Men hvem der sad i ansættelsesudvalget der pludselig valgte at forfremme Ali Mahmoud, er dog ikke noget Aarhus Kommune mener, at offentligheden har krav på at få oplyst. I en email til Journalista.dk oplyser Jørn Nielsen, chefjurist i Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, at man ikke ønsker at udlevere disse oplysninger.

Derfor er der blevet tale om en klagesag ved Ankestyrelsen, som skal vurdere om Aarhus Kommunes nægtelse af udlevering af oplysningerne har været acceptable eller i strid med gældende lovgivning.

 

Andre artikler om Ali Mahmoud

Jødehadende plejehjemsleder kræves retsforfulgt – minister skal tage stilling til hans ansættelse

Aarhus Kommune : Opfordring til gasning af jøder skal ikke have konsekvenser for plejehjemsleder

Kageaktion mod jødehad : Kommunen afkræves reaktion efter medarbejders opbakning til gasning af jøder

Jødehad på plejehjem : Ledende medarbejder bakker op om gasning – og nægter at fortælle hvordan jøder behandles på arbejdet

Del artiklen her:
3 Comments

  1. Hvordan fanden kan han blive offentligt ansat, med den holdning til sine “medmennesker”??? Vi må da have nogle udtalelser fra ansættelsesudvalget/”udlændingestyrelsen” i Århus

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*