Aarhus Kommune : Opfordring til gasning af jøder skal ikke have konsekvenser for plejehjemsleder

Del artiklen her:

Selv om Aarhus Kommune igen og igen har krævet et opgør med hadtale og racisme, er det uden konsekvenser for den ledende medarbejder Ali Mahmoud, at han på sociale medier er kommet med en række opsigtsvækkende udmeldinger.

– En konkret handlingsplan for, hvordan vi i Aarhus sammen bekæmper etnisk diskrimination.

Sådan lød overskriften på den rapport, som Aarhus Kommune efter samarbejde med en lang række organisationer, udsendte kort før sommerferien i år.

Af rapportens indledning fremgår blandt andet :

– Enhver form for diskrimination er uacceptabel og bør bekæmpes, uanset hvilken samfundsgruppe den rammer. Det kræver en fælles indsats, for at skabe et mere retfærdigt og inkluderende Aarhus for alle.

På trods af de klare udmeldinger fra Aarhus Kommune og dens samarbejdspartnere i kampen mod diskrimination og hadtale, ser det i første omgang ikke ud til, at det får ansættelsesmæssige konsekvenser for Ali Mahmoud – på trods af han netop kan siges at have stået bag dét.

 

Andre artikler om Ali Mahmoud

Kageaktion mod jødehad : Kommunen afkræves reaktion efter medarbejders opbakning til gasning af jøder

Jødehad på plejehjem : Ledende medarbejder bakker op om gasning – og nægter at fortælle hvordan jøder behandles på arbejdet

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*