Kæmpe millionregning for Mette Frederiksens statschef, spindoktorer og personlige assistenter

Folketingets pressefoto af Mette Frederiksen
Del artiklen her:

Med Mette Frederiksens indtog i Statsministeriet, har skatteyderne fået lov til at samle en betydelig regning op, når det handler om aflønningen af hendes politiske rådgivere.

Når Mette Frederiksen holder en pressekonference eller på anden måde kommunikerer til offentligheden, bliver et større netværk af stabschefer, spindoktorer og taleskrivere sat i gang. Det vel og mærke en gruppe af medarbejdere, der alle til dagligt har til huse i Statsministeriet – som således er direkte finansieret af skatteyderne.

En rådgivning der langt fra er billigt, hvilket også fremgår af dagens artikel på Journalista.dks nye søsterside, Bjoerknaes.dk.

Her kan du læse hvad det præcist koster skatteyderne, at Mette Frederiksen på den måde bliver assisteret af en mindre hær af embedsmænd.

Del artiklen her:
1 Comment

 1. Hahahaha, der squda penge nok!
  “Die DUMME dänen” ææællllssssker jo at betale 85% i SKAT! IDIOTER!
  Mette FUSK er socialist, derfor er hun sat i verdenen for, at bruge andre folks penge.
  “Die dumme dänen” tror , at i Danmark har vi verdenens bedste velfærd, dette er en illusion i forhold til hvad det koster.
  Danskerne har fået et skud billig velfærdsdobe i venstre røvballe. Og lader sig derfor nøjes med et sølle liv, iført stavnsbånd og fuld fart i rottehjulet.
  HVor bliver penge af?
  P. SIAD! Stem NB!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*