Kommune i store økonomiske problemer støtter endnu engang professionel bokser med kæmpe sponsorat

Del artiklen her:

Dina Thorslunds navn har dog tilsyneladende ikke længere den kommunale sponsorværdi, som tilfældet tidligere har været. Alligevel står skiftende nordvestjyske kommuner stadig klar, når hendes stævner skal finansieres.

Er der én ting der har klæbet til Holstebro Kommune de seneste år, har det været økonomiske problemer. Udfordringerne har været så store, at det akut var nødvendigt at hæve skatten i den nordvestjyske kommune – for at undgå at kommunekassen simpelthen gik i minus.

Alligevel har Holstebro Kommune været blandt de kommuner specielt i det nordvestlige Jylland, som konsekvent har støttet med store kontante beløb, når bokseren Dina Thorslund er gået i ringen. Det var eksempelvis tilfældet med Holstebro Kommune, som sidste år betalte 312.500 kroner, så et af hendes VM-stævner kunne blive afholdt.

Læs også : Svindeldømt voldtægtsmand indgik kæmpe sponsoraftaler med kommune – som forsøgte at skjule prisen

Det endda selv om at hendes engelske promotorfirma, hvor hun stadig står opført som en del af dets setup, havde forbindelser til en irsk narkobaron, som skjulte sig i Mellemøsten. Det for at undgå udlevering til Irland, hvor han anses for at være blandt hjemlandets absolut hårdeste kriminelle.

Aftale indgået mellem Holstebro Kommune og Dina Thorslunds management ved VM-stævne den 25. februar

 

Faldende betaling for brugen af Dina Thorslund i kommunal markedsføring

Alligevel følger der et markant økonomisk tilskud med fra Holstebro Kommune, når Dina Thorslund den 25. februar går i ringen mod argentineren Deborah Anahi Lopez. Det sker i Gråkjær Arena, efter at Dina Thorslund ifølge Boksenyt.dk de seneste måneder har haft problemer med at finde en passende modstander.

Læs også : Tom kommunekasse – men alligevel 312.500 kroner til professionel boksers stævne

Fra Holstebro Kommune lyder den kontante støtte på 100.000 kroner, mens skatteyderne i det nordvestlige Jylland giver et såkaldt indirekte fee på 50.000 kroner. Til hvad der i kontrakten indgået mellem Holstebro Kommune og Dina Thorslunds management, omtales som ”markedsføring af pyloner, sociale medier samt leje af Gråkjær Arena”.

Læs også : Ikke råd til pension til multihandicappet : Betaler alligevel 281.250 kroner til boksekamp – og sætter professionel bokser på lønningslisten

Således er der tale om, at Dina Thorslunds PR-mæssige værdi for Holstebro Kommune synes stærkt for nedadgående. For på trods af at bantamvægteren er ubesejret som professionel, er tilskuddet fra Holstebro Kommune faldet med omkring 2/3 på blot ét enkelt år.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*