Kulturministerens smag for luksus : Boede på hundedyrt Hollywood-hotel – på din regning

Kulturministeriets pressefoto af kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen taget af Jens Honore
Del artiklen her:

Var der et parti som for kun få år tilbage gik til kamp mod politikernes dyre udenlandsrejser på andres regning, var det Socialdemokratiet. Hvilket blandt andet kom til udtryk i forbindelse med Lars Løkke Rasmussens rejser til fjerne destinationer, som blev betalt af miljøorganisationen GGGI – hvor de danske skatteydere var blandt de absolut største bidragsydere.

Men som blandt andet Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i går kunne afslører, så synes der at være kommet helt andre boller på suppen, efter at det er socialdemokraterne der er kommet til magten. Således kostede det alene i flybilletter omkring 100.000 kroner, at fragte kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen frem og tilbage mellem Danmark og USA, da hun i slutningen af marts i år, lagde vejen forbi Oscar-uddelingen i Hollywood.

Men nu kan Bjørknæs.dk afslører, at det langt fra kun var flybilletterne, som må anses for at være iøjnefaldende. Det samme kan nemlig også siges om det hotelvalg, som ministeren og hendes følge gjorde brug af, da de skulle til prisuddelingen.

Del artiklen her:
3 Comments

 1. Hvor er det dog smukt, stort og rørende med alle de socialdemokrater, der kæmper hårdt og uselvisk hver dag for de svage i samfundet.

  Tænk blot på, hvad fx. Ane Halsboe-Jørgensen ikke kunne tjene, hvis hun sagde farvel til politikergerningen og i stedet for brugte hendes tid, flid og kreativitet i det private erhvervsliv.

  Du og alle andre socialdemokrater er beskedne og noble mennesker, fordi jeres indsats gør en stor forskel for de mennesker, der virkelig har brug for den.

  Tak for det!

 2. Så blegner Ritt’s tur. Var i udlandet på det tidspunkt. Besøgte ambassaden for at hente post. Der var dækket op med lys og flag.

  Fødselsdag, spurgte jeg? Nej, de havde fået underretning om, at Ritt var trådt tilbage. HURRA

 3. Altså så længe “die dumme dänen” ææææælllsker at betale 85% i skatter og
  afgifter (hvem tror I der tjener mest på de sindsyge energipriser pt?
  hvis du gætter på vort socialistiske styre har du vundet en pose muldjord!),
  JAMEN, så skal pengene da fyres af på noget, så længe man har en taburet, og hvorfor ikke føre sig frem i Hollywood, dette BLM/ Woke/lgbtq++ inficerede sindsyge område, tænk hvis trunden Halsbo, mødte bimboen, HelledusseDa mødte i Oslo! Awesome!

  “Die dumme dänen” fatter ikke at de bliver snydt så vandet driver, af det socialistiske styre i DK pt(de svages beskyttere hahaha), specielt dem i velfærdkoalitionen samt de mindre bemidlede(de er fornøjede med deres diagnose og overførselsindkomst, hvis de bare slipper for at stå op om morgenen!).
  De nøjes gladeligt med lidt krummer fra de riges bord i deres sølle liv, mens socialisterne kører limousine, flyver privat-jet og bor på femstjernede hoteller i Hollywood.

  Stem NB! Siad! P.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*