Leder af folkeskole stoppede efter to år : Scorede gyldent håndtryk på 850.000 kroner

Del artiklen her:

Endnu en nu tidligere leder af en folkeskole har scoret et iøjnefaldende gyldent håndtryk. Denne gang i Odense Kommune, hvorfra det ellers igen og igen lyder at der er skåret helt ind til det økonomiske ben.

– Holder sabbat indtil videre 🙂

Sådan lyder den seneste opdatering på det sociale medie LinkedIN fra Robert Hessner, der indtil september 2023 var ansat som skoleleder i Odense Kommune. Her slår den fratrådte skoleleder fast, at sabbatten bliver afholdt hjemme hos ham selv.

Hvad der dog ikke fremgår af opdateringen er, at det er et sabbatår, som i høj grad synes betalt af skatteyderne.

Det i forlængelse af, at Robert Hessner i 2023 modtog et gyldent håndtryk, hvilket fremgår af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Odense Kommune.

Af opgørelsen fremgår, at han i 2023 sikrede sig 850.265 kroner i forbindelse med sin fratræden. Hvilket gjorde at han sidste år, havde en samlet indtægt på 1.439.550 kroner.

Robert Hessner startede som skoleleder i Odense Kommune i 2021, blot et år efter han var tiltrådt en lignende stilling på Kildeksolen i Gyrstinge ved Ringsted. Overfor Sjællandske Nyheder fortalte Peter Flensted, formand for Gyrstinges skolebestyrelse, at Robert Hessners afsked skulle findes i familiemæssige årsager.

Det er langt fra første gang, at en leder af en folkeskole kan trække sig tilbage med et gyldent håndtryk efter kort tids ansættelse. Som vi tidligere har kunnet afdække her på Journalista.dk, har det eksempelvis også drejet sig om Marie Kring i Varde Kommune.

 

Andre artikler om skoleledere

Her er Danmarks 50 bedst lønnede skoleledere: Alle tjener over 1 million kroner om året

Skoleleder så stort på henvendelse og reglerne : Greb ikke ind overfor mobning

Skoleleder fik 942.000 kroner i gyldent håndtryk – og årsløn på 1.8 millioner kroner

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*