Letbanes direktør holdt i 3 måneder: Bagefter scorede han kæmpe konsulentaftale

Del artiklen her:

Selv om Steen Lykke kun bestred stillingen som direktør for den i høj grad kommunalt finansierede Odense Letbane i et par måneder, sikrede han sig på vej ud af døren en særdeles givtig konsulentaftale med den ellers økonomisk hårdt prøvede letbane.

– Vi har som anlægsselskab været gennem en kritisk periode over de seneste måneder, og det har været afgørende for dialogen med vores entreprenør, COMSA, at Steen Lykke med sin store erfaring og autoritet sad med ved bordet. Nu er vi nået til et punkt, hvor dialogen er mere afklaret, og vi kan se målstregen forude.
Sådan lød en del af pressemeddelelsen, som Odense Letbane udsendte kort før vinterferien i 2022. Det i forlængelse af, at fynboerne skulle have ny direktør, efter Steen Lykke blot nåede et par måneder på posten.
Men hvad Odense Letbane, der i 2024 forventer et underskud på 89 millioner kroner, ikke kom ind på i sin pressemeddelelse var, at det ville blive en bekostelig affærer for skatteyderne at indgå en konsulentaftale med sin ellers fratrådte direktør.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*