Lønfesten fortsætter i Aarhus Kommune : 69 embedsmænd tjener over 1 million kroner om året

Del artiklen her:

På blot 3 år er antallet af embedsmænd i Aarhus Kommune med en årlig indtjening på over 1 million kroner fordoblet – mens der igen og igen skæres ned på kommunens svageste indbyggere.

Nedskæringer i de kommunale budgetter – hvert år de kommende seks år.

Sådan lød meldingen fra Aarhus’ socialdemokratiske borgmester Jacob Bundsgaard, da han sidste forår fandt den store økonomiske regnemaskine frem. Den var nået frem til, at der var behov for nedskæringer for over 200 millioner kroner på det kommunale budget, for at få de økonomiske ender til at mødes.

Hvad borgmesteren dog ikke kom ind på den i forbindelse var, at en del af forklaringen på de økonomiske udfordringer i Smilets By skyldtes lønninger, der kun går én vej – og det er stærkt op ad.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
1 Comment

 1. I ER FYRET.

  Nedlæg Socialisme-kommunisme, Marxisme.

  Også kendt, som socialisme-‘demokrati’, aka Socialdemokratisme som skjult ideologi, SF-isme, Enhedsliste- og de andre Globalister af neokons og neolibs.

  Ingen har været eller er for Folket de sidste 50 år især.
  De er alle ens i dag i deres uddræning af skatteydernes velfærdsret og penge, samt trivsel.

  Velfærden er for dem selv, de lyver, stjæler, bedrager, skader, misunder, ødelægger liv og familier, misbruger vores penge brugt mod os selv, og slår ihjel den ene dårlig politisk beslutning efter den anden- de spiller hazard med vores liv.

  Det er alle en del af den samme Marxisme ideologi, socialisme-kommunisme som per def. er anti Folkestyre (‘Demokrati er solgt til os med manipulation; faktisk det er lige med magtens kontrol på folket’), og det kan ses, i deres ydre eller neo- ideologisk magtudøvelse stadig en ydre/radikal-iseret ideologi i triste og alvorligt negative resultater i og med rigtige menneskers liv og arbejde, penge, og i skat, som med de mange afsløringer her på Journalista.dk

  Republik er et ægte Folkestyre.
  Man skulle skrive ned på stemmesedlen: INGEN af de Opstillede.
  Som protest for de tilstande i Danmark nu.

  Og så skulle man handle.

  F.eks. lave nye lokale grupper som ved eet Udvalg, i stedet for 6, der tager ansvaret for hele deres lokale samfund, af engagerede og vidende folk, eller evt. hvis nogen af de kendte stadig er i magten, ved at arbejde parallelt med de etablerede byråd, i en fri konkurrence for at se hvem gør det bedst.
  Eks.: man kunne starte med at reducere ned hele den offentlige sektor i kommuner af uduelige ansatte, lukke ned Jobcentre, afskaffe KL aftaler om bonusser og millionløn, og indføre en symbolsk løn på top 45- til lavest 20.000 kr., afhængigt af evner og meritter, så kan vi hurtigt frasortere hvem er her for penge eller for folket.

  Der skal ikke bedrives frås tyveri med folkets eget arbejde og tjente penge, og skat.
  Private og offentlige aftaler er en forbudt lobby praksis, fritvalg og frikonkurrence i stedet for.

  Vi kan godt selv.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*