Lukkede frivilligt i 12 timer: Byrådsmedlems familievirksomhed påstår alligevel kæmpe tab under festival

Skilt med åbningstiderne for caféen drevet af Daniel og hans ægtefælle. Billedet er stillet til rådighed af Mette Tholstrup
Del artiklen her:

Ifølge den udtalte kritiker af festivalen Musik i Lejet, kommunalbestyrelsesmedlemmet i Gribskov Kommune for De Konservative Daniel Frigast, lider hans familiedrevne café store tab som følge af festivalen – på trods af, at den kun har åbent få timer under festivalen.


Nej – der er ingen udgifter af betydning for Gribskov Kommune, når det handler om Musik i Lejet.

Sådan lyder den korte udgave af det svar, som Journalista.dk har fået fra den nordsjællandske kommune, som de seneste år har lagt arealer til Musik i Lejet. Det på trods af, at det ellers igen og igen er lydt fra Daniel Frigast, at udgifterne på det nærmeste skulle stå i kø.

Musik i Lejet er en af de seneste års mest succesfulde danske festivaler, hvis 2024-udgave blev udsolgt efter blot få minutter, men den hænger i disse timer i bremsen. Det skyldes morgendagens afstemning i Gribskov Kommunes byråd, som skal afgøre om dens tilladelser også skal gælde for de kommende år.

Her spiller Daniel Frigast en central rolle, efter han igennem en længere periode har været særdeles kritisk overfor festivalens afholdelse. Det på trods af, at han overfor Journalista.dk har erkendt, at han driver en virksomhed sammen med sin kone, der ifølge hendes udtalelser til blandt andet TV2 Kosmopol, skulle lide store tab som følge af festivalens afholdelse.

En virksomhedsdrift og en påstand der dog ikke gør, at Daniel Frigast anser sig for at være inhabil.

På Journalista.dk kan vi samtidig afsløre, at det dog må anses for at være særdeles begrænset hvilke tab, som Daniel Frigasts familiefirma faktisk lider, når den frivilligt lukker ned under tredagesfestivalen.

Sidste år drejede det sig i alt om 12 timer, hvor Daniel Frigast og hans ægtefælles café fandt det nødvendigt at lukke under selve festivalens afholdelse.

En lukning under Musik i Lejet der samtidig kun syntes at ske, fordi Daniel Frigast og hans ægtefælle på en meget generel måde, følte sig generet af festivalens afholdelse.

 

Andre artikler om Daniel Frigast

Byrådsmedlem vil udslette konkurrent – via sin stemme i byrådssalen

Byrådsmedlem påstår festival medfører kæmpe udgifter for kommunen : Tilbagevist af forvaltningen – igen

Del artiklen her:
1 Comment

  1. Dagsorden her i mange år været at, der skulle være de rigtige turister i Tisvildeleje. Det at sælge solbriller til 200 kr, er ikke det rigtige “brand” som byen lever af synes nogen. Der af kommer modstanden også mod Musik i Lejet. Historierne har også været mange fra den familie som står frem. En af historierne er at Musik i lejet skulle bruge 100.000 kr af borgens penge på vand, hvilket var et greb ude i luften og alligevel, fortætter historierne. Der er masser af muligheder for at sælge smørrebrød som de gør, det gør andre i byen og de tjener rigtig godt med penge. Forretningen har lukket mere end 6 måneder området og det er med til at lukke byen ned.
    Deres historier er med at at skabe et dårlig ry for byen og det skal stoppes, for vi skal huske på de begge to er aktive i konservative i Gribskov og har en politiks dagorden med det her , mere end en forretning der mister penge på 4 timers åbning om dagen.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*