Byrådsmedlem påstår festival medfører kæmpe udgifter for kommunen : Tilbagevist af forvaltningen – igen

Del artiklen her:

Når Gribskov Kommunes byråd i morgen beslutter om Musik i Lejet skal have lov til at fortsætte, kommer det i forlængelse af beskyldninger fra byrådsmedlemmet Daniel Frigast om, at festivalen er en dyr oplevelse for den nordsjællandske kommune.

En af de seneste års mest succesfulde danske festivaler er Musik i Lejet, der efter planen næste gang løber af stablen i midten af juli. Men om det kommer til at ske er noget, som bliver afgjort i morgen i byrådssalen i Gribskov Kommune.

Det skyldes at den politiske ledelse af den nordsjællandske kommune skal afgøre, om festivalens tilladelser skal fornyes. I modsat fald betyder det, at Musik i Lejet er fortid.

En af festivalens mest udtalte modstandere er Daniel Frigast, der sidder i byrådet for De Konservative. Ved siden af sit politiske hverv driver han sammen med sin kone Sidsel Zachariassen en café, som ifølge Sidsel Zachariassen lider væsentlige økonomiske tab som følge af Musik i Lejet. Således har hun tidligere udtalt til eksempelvis TV2 Kosmopol, at caféen ufrivilligt lukkes ned midt i højsæsonen, fordi festivalen har store negativ indflydelse på driften.

Som vi kunne afsløre tidligere på dagen, betyder det dog ikke, at Daniel Frigast af den grund anser sig for at være inhabil – og regner med at stemme i morgen, når Musik i Lejet kommer på dagsordenen.

Nu kan vi afslører, at påstande fra Daniel Frigast om store udgifter for Gribskov Kommune i forhold til afholdte udgifter til Musik i Lejet, tilbagevises af forvaltningen overfor Journalista.dk.

Hvilket langt fra er første gang, at den konservative byrådspolitiker er fremkommet med påstande om store udgifter for Gribskov Kommune i forhold til Musik i Lejet, der har vist sig at være forkerte. Tidligere har der endda været tale om, at det er sket efter at han er blevet oplyst, at påstandene har været forkerte.

Få hurtig og nem adgang til artiklen. Vælg den type abonnement, der passer dig bedst – og få adgang til alle artikler, videoer og podcasts. Køb adgang - Allerede abonnement? Log ind her

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*