Mens multihandicappet måtte kæmpe i årevis for førtidspension : Kommune bruger over kvart million kroner på professionelt boksestævne

Del artiklen her:

Når en lokal bokser har mulighed for at vinde et verdensmesterskab, er der tilsyneladende ingen smalle steder hos Struer Kommune.

Struer Kommune

– Det betyder, at vi nu kan få noget fred og ro, hvilket vi virkelig har brug for.

Sådan lød det fra Erling Astrup, da han overfor Dagbladet Holstebro-Struer i slutningen af april i år, udtalte sig om den førtidspension, som hans kone, Ulla Astrup, netop var blevet tildelt. Det efter et meget langvarigt forløb, da det skulle tage flere år, før der skete tildeling af førtidspensionen til Ulla Astrup. Det på trods af, at hun ellers for flere år siden havde fået diagnosen Parkinson, ligesom holdningen på hendes krop er så skæv, at hun har meget svært ved at holde sit hoved oprejst uden hjælp.

Læs også : Kommune skærer ned på plejehjem og hjemmeplejen – men bruger millioner på spillefilm

En del af forklaringen på Struer Kommunes afslag på førtidspension til Ulla Astrup skal findes i økonomiske sparehensyn, hvilket dog ikke synes at gælde alle dele af det kommunale budget. Således viser aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Struer Kommune, at der ikke har været nogle smalle steder, når det har handlet om at støtte den lokale kvindelige bokser, Dina Thorslund.

Her under i forbindelse med et VM-stævne, som blev afviklet i slutningen af august.

Del af aftale indgået mellem Struer Kommune og bokseren Dina Thorslunds promotor

 

Stort kommunalt sponsorat af boksestævne

Ifølge de fremsendte bilag til Journalista.dk, indgik man i forbindelse med Dina Thorslunds bestræbelser på at vinde VM-bæltet i forbundet WBO mod mexikanske Yessica Arreguin Munoz på hjemmebane i Struer, en sponsoraftale med Forsman Sports Management.

Læs også : Skærer på de svageste hjemme – donerer penge til velgørenhed i Skotland efter tattoo-rejse

Det i form af en aftale, som tilsyneladende først og fremmest havde til formål at markedsføre Struer Kommune – uanset at stævnet fandt sted indenfor kommunegrænsen. Hovedaftalen mellem Struer Kommune og Forsman Sports Management, omtales som et ”sponsorat” af ”Sauerland Boksestævne 25. august 2018”, hvilket i sig selv eksklusiv moms løb op i 225.000 kroner – eller hvad der svarer til 281.250 kroner inklusiv den statslige afgift.

Læs også : Kommune betalte 125.000 kroner til luftballon der ikke kan lette – med forkert hjemmesideadresse

Hertil kom så udgifter til tryk af reklameartikler på Dina Thorslunds tøj, hvilket inklusiv moms medførte en ekstra regning til Struer Kommune på 5.625 kroner.

Del af aftale indgået mellem Struer Kommune og bokseren Dina Thorslunds promotor

Del artiklen her:
1 Comment

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*