Mette F bevilger kæmpe millionbeløb til minerydning – som hendes brors firma er ekspert i

Del artiklen her:

Mette Frederiksen har ikke kun et indgående kendskab til virksomheden, fordi broren er ansat i en ledende stilling – men også fordi hun besøgte den forud for det seneste Folketingsvalg.

Når krigen engang er overstået i Ukraine, rykker man fra dansk side ind for at hjælpe med genopbygningen. Det oplyste statsminister Frederiksen, da hun i sidste uge besøgte det krigshærgede land. Blandt andet i forhold til, at de danske skatteydere betaler et større millionbeløb, for at hjælpe til med oprydningen af miner.

Men som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i dag kan afslører, så er der en række iøjnefaldende forhold, som gør sig gældende i relation til netop minerydning. For statsministerens storebror, Per Tony Frederiksen, er nemlig ansat i et firma, som netop har minerydning blandt sine specialer.

Hvilket Mette Frederiksen uden tvivl må anses for at være klar over, da hun tidligere har besøgt nordjyderne i deres domicil.

Del artiklen her:
21 Comments

  • ja dem der er på skive kaserne de er nemlig bombeeksperter og kunne sagtens blive sendt derned så meget er der ikke brug for dem i danmark så de fleste kunne sagtens sendes afsted

  • Hun gav nok kun tilbudet fordi hun kendte en der magtede opgaven, så den ikke gik til en tysker 😉 der er var meget andet man kan byde ind med

  • Hvorfor er det overhovedet en opgave for danske skatteborgere, når Ukraine har 45 mio indbyggere, der må formodes at betale skat og dermed kan løse opgaven selv?

 1. Viser jo at Mette Frederiksen ikke er meget bedre end Putin, der også bruger familie og sine venner, uden udbud, lever til staten og heller ikke er krav til kvaliteten!

 2. korruption og nepotisme findes ikke i Danmark .Det er feks osse HELT TILFÆLDIGT at ålborg portland i mettes valgkreds har fået særbehandling co 2 mæssigt og støtter s med donationer

  • Det var da en fantastisk god oplysning du der giver alle os almindeligt orienterede. At Aalborg Portland allerede HAR fået den “særbehandling” som den nedsatte ekspertgruppe nævner som en af fire muligheder. Jeg troede – som sikkert mange andre – at Folketinget skal vælge hvilket af de fire forslag der skal vedtages. Et af forslagene vil formentlig med sikkerhed, betyde, at Aalborg Portland lukker og slukker i Danmark. Det vil vel så være det endelige uigendrivelige bevis på, at mette Frederiksen ønsker at nedlægge samtlige arbejdspladser i Danmark Det er vel så osse Mette Frederiksen, der har bestemt, at Aalborg Portland blev placeret i hendes valgkreds? Og selvfølgelig skal S da ikke have donationer fra nogen som helst. Donationer skal da være forbeholdt alle andre partier.

   • Jeg gør opmærksom på Ålborg Portland ejes af Italienerne.Så det er da bare dejligt de gerne må forpeste atmosfæren .

 3. Hvem andre i Danmark har ekspertviden om materiel til bomberydning i Danmark, tror Hydrema har allermest erfaring på det punkt. Vi skulle måske sende det i udbud og ende med noget Italiensk skrammel, som man ikke stoler helt på, hvis man senere som soldat skulle bruge dette. NEJ lad nu dem med forstand lave det og ikke lade Djøfferne bestemme

  • Italiensk skrammel, det er nu engang hele ideen i at være i EU – skal vi hellere lade statsministerens bror komme til fadet uden først at sikre os, hvorvidt andre er bedre kvalificerede og billigere?! Mangler lige at forstå din logik, andet end at du selv efter skandalerne i Arbejdsskadestyrelsen, den uhjemlede aflivning af mink og sletning af forvaltningsakter i form af SMSer mener, at vi kan stole på MF!? Imponerende 😉

   • Italiensk skrammel: IC3 & IC4. Tror bare Italienerne skal holde sig til pasta, smukke kvinder & sportsvogne. NB. Har absolut ingen sympati for Mette, syntes faktisk Kim Il Jun sammenligningen holder ok

 4. Hvis bemeldte firma har høj ekspertise på området, skal det vel ikke udelukkes på grund af at Mette Frederiksens bror tilfældigvis arbejder der. Derudover er det med garanti ikke politikerne der vælger firmaer, der løser statens opgaver.

 5. Det virker absurd at vi ikke tænker på vores egen befolkning.
  Hvad med vores hjemløse? Pensionister? Førtidspensionister? Vi har i DK meget der halter. Vi bør hjælpe vores danske samfund, før vi hjælper andre.
  Alting stiger, men lønnen følger ikke med i samfundet
  Vi betaler Folketingets lønninger. Går man af posten, burde der lukkes for minister lønnen. De burde derefter leve/sparre op af deres løn af det de har optjent (60-70.000) mdr. og nøjes med en almindelig folkepension som os andre almindelige danskere.
  De har gratis goder. Dem betaler “vi” for.

  Det er hjertevarmt at tænke på Ukraine. Men vi burde

 6. Folkekirkens Nødhjælp var blandt de første, som udviklede arbejdet med civil minerydning og er stadig blandt verdens bedste til arbejdet. Det var en af deres medarbejdere, som forklarede situationen i Ukraine på TV.

 7. Der er doneret milliarder til Ukraine især fra lille Danmark ..Samtidig er danske familier sparet ind til knoglerne ..Minkene er dræbt,og nu er fiskerne på falitten og sælger deres både ..Skrigemakrellen har tømt statskassen ,slagtet og ofret os på samfundssindets bål ..Mon den næste generation skal stå i slavegæld og leve af rester fra de riges skraldespand ..
  Og fyldes med kemikalier fra sprøjter og vand fyldt med grænseværdier langt over det tilladte
  Sundhedsstyrelsen er kurrupt ..Lev med det

 8. Mange millioner til firmaer fordi folk kender hinanden, det går ikke. Lad billigste danske firma komme til.

 9. Nu er der flere der nævner, at vi skal bruge det firma der er bedst til det, hvilket selvfølgelig giver god mening. Spørgsmålet er mere, om ikke vi skulle have lavet andre indsatser end lige netop minerydning?? Det lugter meget langt væk af nepotisme og burde have været undgået.
  Vi har vidst rigeligt andet der kan bruges penge på i lille Danmark

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*