Mettes smag for luksus : Legendarisk hotel fire gange dyrere end tilladt – på din regning

Del artiklen her:

Der synes at gælde ét sæt regler for Mette Frederiksen og et andet for alle andre, når det handler om overnatninger på skatteydernes regning. Det var i hvert fald tilfældet, da socialdemokraten forsøgte at køre sig selv i stilling som ny NATO-generalsekretær.

Hvem skal overtage posten som NATOs generalsekretær efter Jens Stoltenberg, hvis ikke nordmanden får forlænget sin kontrakt med yderligere et år?

Det spørgsmål er blevet stillet gentagne gange de seneste måneder i specielt dansk presse, efter stærke forlydender om, at Mette Frederiksen forsøger at efterfølge Jens Stoltenberg.

Som en del af bestræbelserne på det formodede forsøg på at køre sig selv i stilling til posten, har den socialdemokratiske statsminister foretaget flere udenlandsrejser. Vel og mærke rejser, der langt fra har været en billig oplevelse for skatteyderne.

Det er blandt andet sket i maj til portugisiske Lissabon, hvor Mette Frederiksen ifølge Bjørknæs.dk ikke kun på skatteydernes regning indlogerede sig på et af landets absolut bedste hoteller.

Men også brugte mere end 4 gange så meget på indkvarteringen end kravene der gælder, når det offentlige booker hotelværelser i Portugal.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*