Millionaflønning af Poul Nyrup Rasmussen : Scorer fire skatteyderbetalte pensioner – på én gang

Del artiklen her:

Selv om Poul Nyrup Rasmussen forlod politik for over et årti siden, er skatteyderne forpligtede til måned efter måned at udbetale en stor pension til den tidligere statsminister.

En af de ting Poul Nyrup Rasmussen huskes bedst for, var det gigantiske løftebrud han udførte omkring efterlønnen. Det efter at han først lovede aldrig at kunne drømme om at røre ved ordningen, for at gøre præcist det modsatte, nærmest dagen efter, han havde vundet et Folketingsvalg.

Men som Journalista.dks søsterside, Bjørknæs.dk, i dag kan afslører, har Poul Nyrup Rasmussen selv sikret sig en særdeles fornuftig pensionisttilværelse. Hvilket skyldes, at han samtidig modtager fire skatteyderbetalte pensionsordninger.

Del artiklen her:
2 Comments

 1. Ja, han var god til at lyve fra folketingets talerstol. Han sagde også, at der ikke skulle røres ved de sociale pensioner, hvorefter de blev justeret nedad.

  Nogen skulle betale for hans storimport af mentalitetsfremmede. I hans moralske årti var der uhyggeligt mange massevoldtægter, så mange at muslimerne selv kunne se, det ikke ville gå godt, og det blev stoppet, eller dæmpet kraftigt. Vantro kvinder under en jihad er legalt krigsbytte ifølge deres manual.

  Men det værste ved hans embedsførelse var, da han fik stoppet den eneste løsning på et stort problem, ved at sige

  “Stuerene bliver I aldrig”

  Dengang kunne det have været stoppet med udvisning af 10 familier. I dag er det umuligt. På et tidspunkt sad der over 500 bandemedlemmer i fængsel.

  HURRA FOR BERIGELSEN

 2. Det var også dét røvhul til Nyrup der sammen med ombudsmand Gammeltoft- Hansen strikkede den tåbelige indvandrerlov i 1983 sammen der er årsag til at ethvert individ der blot kan fremstønne ordet “Asyl” fik lov at komme ind i Danmark. Det var også denne tåbelige “stuerene” mand – der ikke ville acceptere et NEJ til Edingburgh aftalen – der så igangsatte en ny afstemning i en skamløs mangel på respekt for resultatet af første afstemning! Han er sammen med “Slette-Mette-Mink-Fup” de to mest usympatiske og dybt frastødende uverderhæftige stastministre siden 1945 – kun overgået af nazisympatisøren og landssvigeren Wilhelm Buhl!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*