Nægtede blinde plejehjemspladser : Direktør får alligevel stor lønforhøjelse – nu tjener hun 2.138.434 kroner om året

Pressefoto fra Helsingør Kommune af kommunaldirektør Stine Johansen
Del artiklen her:

Spørger man politikerne og topembedsmændene i Helsingør Kommune, kniber det i dén grad med at få de økonomiske ender til at mødes. Omvendt synes der ikke at være nogle problemer, når det handler om aflønningen af den administrative top.

juristkontoret

Sidste forår trak det nationale overskrifter, da Helsingør Kommune nægtede at tildele en plejehjemsplads til den på daværende tidspunkt 92 årige Einar Svend Flintrup. På trods af at han var både meget syg og næsten blind, mente man fra kommunens side ikke, at han af den grund opfyldte betingelserne for at blive tildelt en plejehjemsplads – hvilket i høj grad bundede i bestræbelserne på at skære ned på denne type af udgifter. Hvor stram økonomien ifølge Helsingør Kommune var i det nordsjællandske, kunne også ses af en på mange måder identisk sag, der opstod i forlængelse af Einar Svend Flintrups. Nemlig sagen om den på daværende tidspunkt 87 årige Tove Olesen, der også var næsten blind, men som heller ikke kunne blive tildelt en plejehjemsplads af Helsingør Kommune.

Fra kommunens side valgte man dog at give efter i første omgang overfor Einar Svend Flintrup, hvilket skete efter en langvarig kampagne i medierne. Men det skete dog først efter, at man fra Helsingør Kommunes side anklagede flere af sine kritikere for at have afgivet strafbare trusler, hvilket blandt andet medførte en politianmeldelse mod initiativtageren til kampagnen for en plejehjemsplads til Einar Svend Flinstrup, Erik Guldager.

En politianmeldelse der dog af Nordsjællands Politi foråret 2020 blev afvist, som værende grundløs.

Helsingør Kommunes oplysninger om aflønningen af sine direktør i 2019

 

Ansvarlig for afviste politianmeldelser scorede stor lønforhøjelse

Selv om Helsingør Kommune i forbindelse med politianmeldelserne blev anført af Stine Johansen, har det dog ikke haft nogen negativ udvikling på hendes aflønning. Således viser aktindsigter opnået af Journalista.dk, at hendes løn også i 2019 fik endnu et løft.

Således lød hendes samlede aflønning på 2.138.434 kroner, hvilket var omkring 45.000 kroner mere, end hvad skatteyderne i 2018 blev pålagt at betale hende for arbejdet som kommunaldirektør i den nordsjællandske kommune. Helsingør Kommune må i det hele taget anses som én, der aflønner sine medarbejdere ualmindeligt fornuftigt. Således lå standardlønnen i 2019 for en direktør på lige under 1.5 millioner om året, mens alle 9 såkaldte centerchefer havde en samlet lønpakke på over millionen.

Det drejede sig blandt andet om Centerchefen for økonomi og ejendomme, som i 2019 tjente 1.206.674 kroner – mens centercheferne for særlig social indsats og dagtilbud og skoler, hver kunne se 1.168.432 kroner gå ind på lønkontoen.

Helsingør Kommunes oplysninger om aflønningen af sine centerchefer i 2019

Del artiklen her:
4 Comments

 1. “Die dumme Dänen” nyttige idioter som de er, æææælllsker at betale skat!!!
  Det er jo godt og trygt med velfærden. Dette er ren idioti!
  Hvor meget velfærd fik Einar-Svend, da han endelig havde brug for den?
  NUL og NIX!

  Cheferne i Helsingør kommune ærgre sig over at Svend-Einar ikke døde af stress, da de nægtede ham en plejehjems-plads.
  Djøferne ælsker også velfærd, de har aldrig drømt om, at det nogensinde skulle blive muligt, at suge så enormt store summer op af fælleskassen!
  Jojo, Djøferne ælsker velfærd, for der er jo penge nok!
  4 direktører i en SNOT-kommune som Helsingør! wtf!
  P. SIAD. Stem NB!

 2. …når kommune A betaler over to mill. til en kommunaldirektør, så må kommune B betale lidt mere, og kommune C vil ikke holde sig tilbage og betaler endnu mere fordi den føler sig bedre og større end B, og A bliver grønt af misundelse, og tilbyder mere end C. Da D hører dette og ikke har flere penge på lønkontoen, sender de alle cheferne på et skatteyderbetalt “sparekursus” i Langbortistan med deres fikse sekretærer i flere uger.
  … ih hvor det kommunalt.

 3. @ Rasmus!
  Ja, tilsyneladende stemmer borgerne på de samme kolbøtter IGEN, til næste valg, der kommer med de største løgne og de mest ufattelige planer.
  De skal bare lige have taburetten 4 år mere, derefter gør de som duerne, skider på folket på gaden!
  Men, “die dumme dänen” ææææællsker jo at betale skat, det har Djøferne opdaget, også kan man lige så godt tage til man rødmer!

  P. SIAD! Stem NB!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*