Scorer kassen ved fyring efter Minkskandalen : Kan se frem til gyldne håndtryk på 6 millioner kroner

Pressefoto af hjemsendt Rigspolitichef Thorkild Fogde
Del artiklen her:

Det kan blive en noget pebret affærer for skatteyderne, hvis de to ledende embedsmænd der er hjemsendt efter Minkskandalen, ender med at få en fyreseddel.

Mens Barbara Bertelsen og syv andre embedsmænd som bekendt slap med en advarsel for deres andel i Minkskandalen, har der været anderledes kontant afregning for Rigspolitichefen Thorkild Fogde og departementschefen i Miljøministeriet, Henrik Studsgaard.

Således er de begge hjemsendt indtil det afgøres, om de skal fyres.

Men sker det, kan de ifølge Bjørknæs.dk se frem til en særdeles kontant kompensation for at miste deres topjobs.

Det skyldes at de kan se frem til 6 millioner kroner i gyldne håndtryk.

Del artiklen her:
7 Comments

 1. Utroligt at offentlige ansatte får så store Gyldne håndtryk 6 Mil helt urimeligt dyrt for skatteborgerne når man laver ulovligt job skal man da ikke forgyldes

  • Hvis de offentligt ansatte IKKE tilbydes dette, søger de naturligt ud i det private.
   I sådan fald vil det være begrænset udvalg af RIGTIGT dygtige topledere i det offentlige.

    • Havde Thorkild Fogde ikke bare siddet ganske kort i sit job, inden denne hændelse skete. Det ville da være fuldstændig urimeligt at manden hvis han bliver fyret – skal modtage så stort et beløb efter så utrolig kort en ansættelse. Jeg mener jeg læste det drejede sig om 14 dage?

 2. Fyring og håndtryk med en pose guld på vej ud af døren, lyder det ikke som korruption? Hvor dumme tror de vi er? Omvendt, så er Thorkild blot en af de mange nyttige idioter, der bruges i systemet til at udføre alt det beskidte arbejde. De virkelig skyldige ordregivere går fri som sædvanlig.

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*