Sweetdeal solgte adgang til spa- og wellness – som er lukket på ubestemt tid

Del artiklen her:

Hvis du har en forkærlighed for spa og wellness, kan et tilbud fra Sweetdeal nemt have fanget din interesse. Der var dog bare ét problem – for hotellet dealfirmaet markedsfører overfor danske kunder, har slet ikke en åben spaafdeling.

En af de helt store spillere på det danske dealmarked er Sweetdeal, der netop er blevet opkøbt af JFM, der tidligere hed Jysk Fynske Medier. Et firma der ikke kun sælger lokale oplevelser som eksempelvis besøg på restauranter og massager, men også kør-selv-ferier.

Det sidstnævnte drejer sig eksempelvis om H4-hotellet i Hamborg, hvor Sweetdeal den forgangne weekend oplyste, at et tilbud på to overnatninger for to personer for 1.265 kroner ikke kun inkluderede morgenmad, men også adgang til hotellets spa- og wellnessafdeling.

Men som du kan hører i podcasten placeret øverst i artiklen, var der dog bare ét lille problem. Nemlig at spa- og wellnessafdelingen slet ikke er åben, ligesom hotellet oplyser overfor os, at det heller ikke véd hvornår det sker.

Efter vores henvendelser til Sweetdeal, har firmaet nu gennemført en såkaldt ”nedtoning” af reklamerne for det nordtyske hotel.

Forbrugerartikler er et nyt område på Journalista.dk, som vi for alvor ruller ud fra omkring den 1. april.

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*