Tæt på 4 millioner i årsløn: DRs generaldirektør scorede kæmpe lønforhøjelse i 2022

DRs generaldirektør Maria Rørbye Rønn
Del artiklen her:

Danmarks Radio så også i 2022 stort på den udbredte undren over lønniveauet på statsmediet, da man endnu engang hævede lønnen for sin højest placerede embedsmand, generaldirektør Maria Rørbye Rønn.

Inflation og energikrise er blot nogle af de udfordringer, som danskerne slås med i disse år. Alligevel hævede skatteyderfinansierede Danmarks Radio igen i 2022 lønnen for generaldirektøren Maria Rørbye Rønn.

Det kan Bjørknæs.dk i dag afslører på baggrund af aktindsigter, som gravermediet har opnået hos Danmarks Radios juridiske afdeling.

Derved nærmer den juristuddannede generaldirektør sig en årsløn tæt på 4 millioner kroner.

Del artiklen her:
6 Comments

 1. DR er Danmarks største ‘genbrugsbutik’.

  Det er rent ud sagt at pisse på skatteborgerne.

 2. @ Kurt Jensen

  Jeg er desværre bange for, at det er skatteborgerne, der igen og igen vælger via deres stemmeafgivelse til folketingsvalgene, at der forrette deres nødtørft mod DR-vinden.

 3. det er en gang gammeldags DDR ,beklager måtte bruge den sammenligning men DR er simpelthen en fossil af dimenciner over skatten.
  Ingen tør rører ved den ,vores grundpel i “uoplyst” samfund ……

 4. Kunne bestyrelsen ikke oplyse vi “stakkels uvidende” mennesker om hvad det gør at de mener hun skal have den vanvittige løn?

 5. Er da da ingen, der KAN/VIL standse dette vanvid ???
  (lige som ham der flyver fra Silkeborg til arbejde hver dag på (vist nok) TV2???
  Vi andre ville jo bare få den besked at vi kunne flytte, eller leje et værelse i nærheden, hvis vi syntes at der var for langt på arbejde!!!

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*