Tidligere tv-vært scorer kassen på Folkemødet : 31.250 skattekroner for én times optræden – og langt mere end nuværende stjerner

Del artiklen her:

Folkemødet er garant for, at kendte journalister sikrer sig store ekstraindtægter på meget kortvarige optrædender – hvilket også bliver tilfældet i år.

De seneste to år har Folkemødet på det nærmeste ligget stille, efter coronaen gjorde sit indtog i Danmark. Men her mellem den 16. og 19. juni er problemerne for det helt store rykind på Bornholm et overstået kapitel, hvorefter den årlige politiske festival vender tilbage i fuldt omfang.

Det betyder omvendt også, at kendisjournalister i høj grad bliver hyret af skatteyderfinansierede organisationer og myndigheder. Det for at skabe opmærksom under festivalen for de debatter og andre former for arrangementer, der bliver holdt rundt omkring i teltene i Allinge. Vel og mærke markante aflønninger der kommer til udbetaling på trods af, at journalisterne kun har meget kortvarige optrædender.

Læs også : Region skærer kraftigt ned på sine sygehuse : Bruger alligevel flere hundrede tusinde kroner på Folkemødet

Det drejer sig eksempelvis om Mads Steffensen, som efter flere årtiers ansættelse hos Danmarks Radio, forlod statsmediet i 2020. Det for i stedet at blive tilknyttet Podimo, hvor han står bag podcasten Mads & A-holdet.

Aftale indgået mellem CBS og Mads Steffensens bookingbureau

 

Langt over hvad mere aktuelle tv-værter tjener for samme type af opgaver

Således fremgår det af aktindsigter opnået af Journalista.dk hos Copenhagen Business School, der typisk forkortes CBS, at Mads Steffensen under Folkemødet kan se frem til en ganske fornuftig indtjening. Det for at optræde som ordstyrer til et arrangement, som CBS har valgt at kalde for Dilemma.

Læs også : Mens indbrud og tyverier ikke efterforskes : Politiet bruger over 15 millioner kroner – plus lønninger – på Folkemødet

Det løber af stablen den 18. juni mellem klokken 9 og 10, hvilket Mads Steffensen modtager en betaling på 25.000 kroner eksklusiv moms for. Eller hvad der svarer til, at han sammen med sit bookingbureau kan fremsende en regning på 31.250 kroner, når der sker medtagelse af den statslige afgift.

Læs også : TV-stjerner, foredrag og dyre ophold på kasino-hotel : Sådan brugte Vejle over 500.000 kroner på sin ukendte Folkemøde-kopi

Selv om Mads Steffensen ikke længere er på skærmen, er der dog tale om en aflønning, som er markant højere, end hvad aktuelle tv-stjerner tager med sig hjem fra Folkemødet. Således fremgår det af andre aktindsigter opnået af Journalista.dk hos offentlige myndigheder, at de kan nøjes med at betale 5.000 kroner, for at TV2-værten Abdel Aziz Mahmoud agerer ordstyrer under deres arrangementer.

Korrespondance mellem CBS og Mads Steffensens bookingbureau

Del artiklen her:
Vær den første til at kommentere

Kommenter på artiklen

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*